Saturday, January 28, 2012

Julie's 15 Datingtips om å opprette og vedlikeholde kjærlighet-tilkoblinger

1. Visualisere og "handle som om" hver person du møter virkelig "får du" - med andre ord, virkelig forstår du.


2. Lag en beslutning om å gjøre hver person du møter føler virkelig behagelig. Dette vil lindre noen nervøsitet du føler. Tenk på deg selv som en nådig, sjarmerende vert/vertinne uansett hvor du er.


3. For neste 30 dager konsentrere seg om virkelig fornøyd med motsatt kjønn - tenker på hver og en som en sikker alliert.


4. Bli beste cheerleader og ditt eget beste venn - vil dette hjelpe deg mot "blomstrende" i en relasjon, ikke "trenger" en relasjon.


5. Alltid snakker godt av din familie og venner motsatt unngå en partner som snakker dårlig av deres venner og familie.


6. De mest spennende person til å være rundt er personen som er spent om sine liv-være positiv og optimistisk om livet ditt.


7. Finn fram til stiffer, ikke forskjeller-hvis vi alle visste hva våre "type" var, ville vi ikke være alene. Se etter likheter, nyte kontraster og være mer åpent sinn.


8. Aldri gi opp alle dine venner og eksterne interesser for din partner. Det er viktig å holde flerdimensjonale funksjonene som gjorde deg attraktive først.


9. Behandle din partner med godhet og respekt. Aldri ta hverandre for gitt - være best venner.


10. Utvikle og demonstrere en reell interesse og støtte for partneren din karriere, venner og familie.


11. Din partner må ikke vet alt om deg. Holde en liten mystikk.


12. Komme i vane med alltid å sette din partner i det beste lyset-gi dem den fordelen av tvil og konsentrere seg om hva som fungerer, ikke på hva fungerer ikke.


13. Minimere argumenter og konfrontasjoner ved å unngå blaming ordet "du", som i "du har gjort meg sent for fungerer." Bruk heller, "bygge broer" ord som i "La oss finne ut en ny måte for mange våre morgen tidsplaner." Tenke og handle som et team.


14. Unngå behandle partneren din som et barn, ingen ønsker en annen mor. De er ikke prosjektet!


15. Latter. Sammen. mye.

No comments:

Post a Comment