Sunday, January 1, 2012

Hvor å bli sikker annonsen din personlige blir lagt merke til

Etter mye nail-bite og pacing, har du endelig gjort beslutningen om å bli med en online dating tjeneste. Nå du står overfor den tilsynelatende monumentale oppgaven med å skrive annonsen personals. Glans, du sier. Hvordan gjør jeg dette — spesielt når personals du har tatt deg tid til å lese gjennom det, vel, la oss være ærlig, forferdelig. Alle disse forkortelser! Alle disse lang paragrafer! Alle lo som en over-sexed gutt i syvende klasse kan se rett igjennom!


Kunsten å skrive personals annonser som bli lagt merke til er å være original og kreative når det gjelder å skrive din. Tenk på det. En Volkswagen annonsen lest som en Mercedes-annonse?


Selvfølgelig ikke. Det er fordi selv om de er begge bilene, de er helt forskjellige biler – akkurat som to korte, blonde kvinner eller to tall, brunette menn. Annet enn deling noen fysiske egenskaper og være samme kjønn, skal de være ulike som en BMW og en Jeep.


Så før du har startet pecking bort på tastaturet, Tenk på deg selv som en merkevare. Dette er lettere for de fleste hvis de stokk med bilen-metafor. Hvis du var en bil, hvilke ville du være? Hvis du anser deg selv å være en Beemer, bør deretter annonsen personals være skrevet til å markere Beemer-ish-egenskaper. For eksempel ønsker å ta med din kjærlighet til fine hvite viner og Prada sko.


På den annen side, hvis du er en Beemer wannabe (og ikke føler seg dårlig, mange av oss er), ikke gi etter impuls til å beskrive deg selv som Beemer. Ikke bare dette sett andre folk opp for skuffelse når de finner ut at du ikke deler deres interesser eller møte deres forventninger, du kan verre, få fast måtte drikke rødvin på et cocktailparty eller teater mye når du ville virkelig, ærlig foretrekker er kald øl, pizza og en film.


Etter at du har definert selv som en merkevare, og kan beskrive deg selv grundig, fra dekk til din, er, lykter, du er klar til å begynne å skrive personals annonsen. Du har allerede gjort alt det harde arbeidet, slik at det du skrivingen vil være svært enkelt. Og du ikke trodde det ville være, gjorde du?


Noen andre ting å huske på når du skriver annonsen personals er:


• Oppbevar den positive. Det vil si at med mindre du ønsker å tiltrekke seg noen som leser Sylvia Plath dikt for spark. Som, Hei, er ikke noe problem hvis det er din oppfatning av en god tid.


• Være korte og til poenget. Dette er ikke stedet for livet-historie. La at en del kommer senere.


• Mens holde det kort, ikke overdriv forkortelsene. Noen er fine, men for mange er irriterende.


• Hit høy flekker. Hvis du har elegante linjer av en Jag, kan du si det. Hvis du er så pålitelige og loyale som en Toyota, speak up! La din krom hjul skinne!


• Voice dine lidenskaper. Ja, hvis du er vill om 4 wheeling til punktet du hadde heller enn har leire på dekk enn spise når du er sulten, vær ikke redd for å si det.


• Kreativitet regler. Du er smart. Det faktum at du har funnet denne fantastiske måte å møte mennesker og finne datoer viser det! Så du ønsker å holde seg borte fra klisjeer i å skrive, og tenke på ny, fersk måter å beskrive deg selv og din attributter. Si du er lojale vil sannsynligvis få en Ja, ja, men sier at når det kommer til vennene dine, du feste som leire på dekk, nå som vil ha folk som er ivrige til å vite mer om deg.


Disse tipsene vil hjelpe deg med å skrive en personals annonse som ikke vil bare merke til – det garanterer du ikke bare få svar, vil du få datoer!

No comments:

Post a Comment