Sunday, January 29, 2012

Menns morderen Dating feil!

Når du er god på møte kvinner online, eller hvor som helst i denne saken... Det neste trinnet er å kunne kvalifisere damen raskt. Ved kvalifisere jeg mener å beslutte å se henne igjen, og la henne i livet ditt. Dette er en svært viktig ferdighet av mange grunner.


Her er den Killer feilen mange menn gjør!


De bruker for mye tid med en kvinne de bør ha "diskvalifisert" 20 minutter etter at de møtte henne. Hovedsakelig fordi de er glad for å møte en kvinne som viser en interesse i dem.


Hva er den beste måten å unngå smerte og krefter til dårlig partner?


Å være i stand til å diskvalifisere en fremtidig partner! Ikke lett jeg vet.


Se, mennene som er bra med kvinner, ikke kaste bort tid og energi på noen de instinktivt vet kommer til å oppleve problemer. Disse karene har godt kvalifisert ferdigheter, å kunne gå videre raskt fra un-responsive eller upassende kvinner. Deretter tilbringe tiden med bare høyt kvalifisert datoer.


Dette er effektiv tid ledelse for å produsere de beste resultatene!


Så hvordan kvalifiserer du du spør?


Mmmmhhh, godt spørsmål og en ferdighet ikke praktiseres av mange.


La oss se på det og gi et eksempel.


Hva menn som er bra med kvinner gjøre er å ha klart definerte kriterier, og så snart de identifiserer en egenskap som er utenfor deres vilkår, de høflig avslutte interesse og flytte på.


Du trenger å vite hva din ønsket resultat er,


Det er om å finne en dame for en permanent på én forpliktet forholdet. Eller du vil kanskje adventureand gode tider uten for mye engasjement. Hvis du ikke velger ønsket resultat, kan du definere partneren din ideelle dating. Når du kjenner din resultatet, men er neste trinn å definere kriteriene for den "ideelle dating partneren."


Når du har at vilkårene som er angitt, du så raskt som mulig finne ut om en kvinne passer som vilkår. Hvis hun ikke gjør det, må du tilbringe tiden din med å identifisere de som gjør. Dette er hvor de fleste menn gjøre "Killer feil."


De stokk med en kvinne de bør "diskvalifisere," håper hun vil utvikle de egenskaper de leter etter. Hvis hun ikke passer dine kriterier, bestemme og gå videre raskt. Deretter bruke verdifull tid og energi på å finne en som gjør.


Heres et vanlig eksempel. Hvis du ønsker å være gift, og du er dating en kvinne som sier, "Jeg vil bare ha moro og møte mennesker, og hvis den går videre, vi får se hva som skjer," må du avskrive henne. Hun ser for moro og eventyr, ikke ekteskap, så hun skal være hardt arbeid for å endre til egenskaper du leter etter. Og kaste bort din verdifull tid...


Fair nok? Så trenger du å finne og bruke tid med typen kvinner som passer dine kriterier. Skrive søkekriteriene ned og se på den før du sender kyss, wink og e-post på online dating nettsteder.


Hvis du bare vil dato og møte så mange kvinner som mulig, som jeg gjorde da jeg først gikk online for å få erfaring, kan din vilkår være små. Dette blir imidlertid frustrerende og skuffende som du ikke er tilbringe kvalitetstid med kvalitet kvinner. Deretter et år har gått, og du har hatt mye moro, men fortsatt ikke en virkelig spesiell, høy kvalitet kvinne i livet ditt, at jeg er sikker på at du ønske...


Så er nøkkelen til å unngå morderen feil med online dating, eller en hvilken som helst dating, å definere hva som skal. Deretter sette så mye tid og energi som du kan med kvinner som passer de kriteriene, raskt flytte på fra kvinner som ikke. Så hardt og tøffe som som kan være, suksess med kvinner vil være et direkte resultat av hvordan du organisere din tid! Dette vil lede deg til å finne typen kvinne som du vil bruke, og ser frem til å tilbringe tid med.


Dette fører til en følelse av velvære, suksess og tilfredshet.


Lykke til, håper jeg du har verdien fra denne artikkelen.

No comments:

Post a Comment