Friday, January 20, 2012

Gå på en hastighet-dato

Fem til syv minutter ikke virke som en forferdelig mye tid og tro meg, det er ikke. På de fleste vanlig tidsbestemte første datoer du ville fremdeles være utveksle pleasantries og 'umming' i de første minuttene. På en hastighet dato er det én tingen som du ikke har luksusen av tid. Hvis du vil finne noen gjennom speed dating systemet, kan du ikke råd til å være tunge knyttet. Hvis du bruker de avsatte fem minuttene knapt snakke med personen foran deg, vil du aldri være i stand til å identifisere de rette folkene fra blant de møtes i span én kveld. Hva mer, svært få mennesker vil plukke du som deres kamp. Ingen ønsker hittil noen som ikke snakker, er nervøs eller er ren kjedelig.


Den beste måten å maksimere dine potensielle samsvarende på en speed dating hendelse er å ha på hånden en liste over spørsmål og Konversasjonsstartere for å holde samtalen flytte. Dette vil hjelpe til med å drepe lang silences, og gjør det mulig å klikke med høyre fyr eller gal der ute. Vi er ikke virkelig anbefale at du bære et ark med dine spørsmål pent skrevet til speed dating hendelse, men har dem i hodet ditt og være klar til å bruke dem.


Informasjon orientert spørsmål Marion Fletcher, som driver en speed dating tjeneste, sier 90% av folk begynne med én av disse to spørsmål på en hastighet dato uten å realisere at slik informasjon orientert spørsmål er tid mordere. De fylle opp fem minutter, men gjør ikke hjelpe du få vite personen for hånden noe bedre.


"Hva gjør du?"


Det er nesten naturlig å be personen om hva de gjør, og for å fortelle dem om din egen jobb. Mens dette spørsmålet kan være nyttig i pegging en persons sosiale og profesjonell status i tankene dine, vil det avsløre svært lite om deres personlighet og sin tenkemåte. Hvis du må vite om personen foran deg er en mekaniker eller en bankansatt spør for all del, men ikke la en profesjonell diskusjon dominere fem minutter. Gå videre til andre spørsmål så fort som mulig.


"Hvor bor du?"


Ville det virkelig hjelpe for å vite nøyaktig hvilke nabolaget de bor i? Ville det legge til din kunnskap om du vet de har en rom-kompis som arbeider med dem? Dette spørsmålet er en som i all sannsynlighet vil bli kastet tilbake på deg. Tror du virkelig at det er trygt å avsløre din postadresse eller nabolaget til noen du knapt kjenner?


Åpne endte spørsmål som langt som mulig holde dine spørsmål åpne endte. Lukk endte spørsmål som en person kan svare i en 'Ja' eller 'Nei' drivstoff ikke samtale. Heller ikke gjøre de fortelle deg noe mye om en person. Noen gode eksempler på åpen endte spørsmål er:


"Har du noen gang vært å ________?"


Spør dem hvis de noen gang har vært til en lokal spot som du liker. Kanskje er det en klubb, en restaurant eller en fornøyelsespark. Dette er god samtale åpen og vil hjelpe deg å finne ut hva slags steder de liker å henge ut på og hva deres konsept av et morsomt sted er.


"Hvor fikk du det _______?"


Du kan spørre dem om et bestemt stykke smykker eller klær. Dette kan bidra til å avdekke mer om deres valg i klær og smykker, der og hva slags ting de liker å handle for, og du kan selv bli underholdt av en historie som er relatert til stykke under diskusjon.


Fritidsaktivitet relaterte spørsmål spørsmål knyttet til fritid kan være stor Konversasjonsstartere. De kan også fortelle deg mye om personens tid ute av arbeid, inkludert hva de liker å gjøre når de er gratis, og hvordan åpner de er til nye opplevelser. Det kan også hjelpe deg med å finne felles interesser. Noen gode spørsmål som er relatert til fritidsaktiviteter er:


Hva var din favoritt ferie?


Dette vil fortelle deg hvor ofte de ferie og hva slags en ferie de liker. Det vil også avsløre stedene som de hodet ut til – overbelastet turist flekker eller isolerte strender.


Hva slags filmer liker du?


Gjorde de elsker den siste handling flick eller ropte de deres hjerte ut ser candy Dun romantikk som rammet teatre forrige uke? Har du felles interesser i typen filmer du se?


Liker du sport?


Både menn og kvinner som sport, og hvis du er både entusiaster av utendørs, kunne du slo den av svært godt. Du kan også ende opp kommer til å se de samme Sport sammen. Du kan også koble til fotturer, parasailing eller jogge sammen.


Bruk disse åpne endte spørsmålene til å holde samtalen i gang. Jo større samhandlingen med en person med begrenset tid span, jo mer du vet om dem. Deretter vil du trygt plukke rett kamper på slutten av hendelsen. På alle punkter må du huske å gå med dine instinkter, selv når de ikke forklares logisk. Hvis din instinkt sier du har en match, gå videre og ta satse!

No comments:

Post a Comment