Thursday, January 5, 2012

Dating råd: Det er dette en spesiell jente jeg er lengsel etter...

Vær ærlig. Det har skjedd for oss alle. Det var denne jenta... En jente som du kanskje har aldri engang snakket til... Men likevel... Du kunne ikke hjelpe, men mener om henne hele dagen... Og jo mer du tenkt på henne, mindre mot du måtte gå opp til henne og invitere henne for en komme-sammen.


Ovennevnte situasjon gjentar seg fra tid til annen. Tilbake i videregående skole med jenta som gikk en klasse under deg, ved university som fantastiske kvinne som alltid satt i den andre raden eller senere med damen som jobber på rommet ved siden av din egen.


Og jævla følelsen, denne ensidig "kjærlighet" holder reappearing og gjør livet ditt en elendighet. Jo mer du forgude disse jentene, jo lengre de går fra din virkelighet, og å være med dem en dag i fremtiden blir ikke noe mer enn bare fantasi.


Leksjon # 1: I en relasjon, men mer viktigere, når du går for første gang med noen, er det alltid person med mindre emosjonelle engasjementet som tilsier og velger. Dette betyr at hvis du går ut med en jente, og du la din lykke avhenger av hvordan datoen går, du ødelegger sjansene dine før du har hatt noen. Jo mer du stress selv om en bestemt jente, jo mer følelsesmessig involvert du bli, og som et resultat av dette, er du nesten garantert å bli avvist.


Leksjon 2: Jenter liker å se opp til sine menn for noe. Hvis du spør noen jenter som er forelsket i deres partnere, vil de elsker ham for noe i hans personlighet. Det spiller ingen rolle hvorfor, men en kvinne har til å slå opp til hennes mann. Hvis du forgude en jente og sette henne på en pidestall, vil hun fornemme det umiddelbart. Hun vil føle at hun er en kontroll. Så snart dette skjer, er du ikke en utfordring for henne lenger. Resultatet? Du få avvist.


Leksjon # 3: Når du måtte arbeide hardt for chocolate, den alltid smaker sweeter. Hvis du gå inn på supermarkedet og velger en fra den enorme samlingen av søtsaker, er det ingen utfordring i den. Men når du har til å arbeide hardt for å få den "én spesielt" sjokolade... Nå er det en utfordring! Det er det samme med kvinner. Hvis du ikke er så lett å få, hvis hun sanser som du kan la (og ikke kommer tilbake) i noen øyeblikk, hun vil bli utfordret og trolig bli tiltrukket til deg.


Har du noensinne sett 8 fyrene siklende over den samme kvinnen, kjemper for sin oppmerksomhet? Som en av dem tror du har fått jenta? 9 Th, som var å se fra en avstand mens viser ingen interesse mot henne. Jenta tenkte: "Hvorfor ikke han kommet hit som alle de andre guttene? Ikke han liker meg? Jeg må finne ut hvorfor..." Til slutt var det jenta som nærmet fyren og ville noe fra ham. Nå som MAKTEN av utfordring og NYSGJERRIGHET. Aldri undervurder det!


Når du tror du "elsker" en jente som du aldri har snakket med, du holde går rundt og rundt i en ond sirkel. Du holde spiller med tanken på å være med dette "en spesiell jente" i ulike situasjoner. Denne projeksjon av bilder i hodet, opprettes en masse energi. Denne energien ønsker å eksplodere og med mindre det kan gjøre så (ved å være med jente du drømmer om) det vil skape mye stress og spenninger inni deg. Det er en uendelig løkke. Hvis du prøver å ignorere følelsen med kraft, vil den vises på nytt og bli enda sterkere.


Innse at dette ikke er "ekte kjærlighet"; Det er bare en form for BEGJÆR Å eie. Du vet ikke selv dette girl; du kjører bare deg rundt i denne sirkelen. Løsningen? Først, innrømme denne følelsen til deg selv, og deretter fortsette med livet ditt. Ikke overse det; bare Legg merke til at det er innenfor, og du kan ikke gjøre noe med det. Prøv å se deg selv fra «the outside», fra en nøytral synspunkt. Og andre trinnet er å fokusere din energi på noe annet. Som kommer, og møte andre kvinner. Så snart du kysse eller komme nærmere en annen jente, blir dette "en spesiell dame" av mindre betydning for deg.


Til slutt, det er en hemmelighet. Selv de største badass spillerne får denne følelsen fra tid til annen. De lære bare å takle det, og takk til sine ferdigheter, er det enklere for dem å få andre kvinner, og fokusere på dem i stedet. Du kan gjøre selv to store favoriserer. Først, lære å komme over din frykt og tilnærming kvinnen du lengter etter. På denne måten selv om du få avvist, det skjer raskere og du ikke har kastet bort uker eller måneder fra livet ditt. Andre er å lære å få kvinner. Ikke bare for å vite hvordan man skal håndtere med denne jenta, men med kompetansenivå, vil det også være lettere å helbrede dine sår og komme over henne.

No comments:

Post a Comment