Friday, January 13, 2012

Hvordan å finne kjærligheten på et øyeblikk

"Du kan ikke hastverk kjærlighet. Nei, du må bare å vent…"


Den gamle sangen av Supremes sikker er fengende. Men noe annet fanger på er nettopp motsatt av hva sangen preaches: Speed dating.


Speed dating er i økning blant unge yrkesutøvere fra hav til skinner havet. Oftere enn ikke, er singler altfor fanget opp i rat race kalt karriere og liv for å se etter kjærlighet. Med en palm pilot fylt med møter, middager og avtaler, det er nary en plass som er tilgjengelig for en dato. La alene tid til å møte noen til å ta ut på en dato. Dating på arbeidsplassen er uakseptabelt og dating innenfor en sirkel av venner er en såpe opera som venter på å skje. Så hvor ett møte noen på en dag der alt er så høyt her? Det virker bare naturlig å legge dateres til en verden av bekvemmelighet har vi blitt så avhengige.


Angi Hurtig Stevnemøte-der singler kan forene i ett sted, og bruke minutter å komme til kjent med hverandre over drinker og hors d' vours, på en organisert måte. Hvis noen gnister en interesse under denne speed dating prosessen, kan en forbindelse bli gjort, og fulgt opp.


Speed dating, vanligvis holdt i hip klubb og bar scene, er en hendelse planlagt av åstedet seg selv, eller av en profesjonell hastighet dating selskapet-en i stor grad voksende bransje. Mange av disse hendelsene har registreringer for å begrense antall deltakere, i tillegg til å ha aldersgrupper, og mange har til og med hendelser basert på religion, karriere, etc.


Kan du virkelig møte noen på et arrangement som dette, spør mange. Svaret er selvfølgelig. Første inntrykk er nøkkelen. Man kan ikke få en hele livet-historie i en periode på fem til ti minutter, men en felles bond kan absolutt bli etablert. Speed dating er en utmerket måte å finne noen med lignende interesser og luke ut folk som ville fungere aldri ut. (Uten å bruke mye penger sende drinker på tvers av baren!)


En typisk speed dating partiet går som dette:


1. Pre-du høre om en hendelse på radio, i papir eller fra en venn og pre-register. Registrering er nødvendig fordi for å kunne lykkes, det må være et likt antall gutter og jenter. Det er vanligvis en liten avgift involvert. I utgangspunktet skal denne avgiften ikke bli betraktet som en grunn til ikke å gå. Tenk på det. Du betaler dekke kostnader likevel på en vanlig kveld.


2. Komme klar - dette kan vanligvis være morsomt å gjøre med en venn. To av dere kan forberede sammen, plukke ut en varm ensemble å vise frem dine beste trekk (og dekke opp din verre!) Også, bare være mot hverandre er kundestøtte gjennom hele natten, spesielt for cheering hverandre på.


3. Ankommer - når du ankommer, det er vanligvis en registreringer-tabell som er satt der du vil logge deg på og få et tall, eller vil bli tildelt en tabell. Vanligvis, vil du være i stand til å ta en drink eller snacks for å få avslappet før showet går på veien!


4. Dating - når hendelsen er klar til å starte, gutta vil bli sittende ved bordene, og jentene tar svinger besøker hver tabell (eller omvendt) for en forhåndsbestemt tid, vanligvis 8-10 minutter. I løpet av denne tiden vil gutter og jenter komme til kjent med hverandre ved å konversere og stille spørsmål-fortelle historier og hva ikke. Dette er din sjanse til å gjøre et inntrykk, og la noen på en tabell som ønsker mer. Men - alle får en fair sjanse.


5. Wrap-Up-kontaktinformasjon utveksles bare hvis en reell tilkobling er gjort. Vanligvis vil det være en boks til å sette informasjonen, eller en mer formell måte å få nummeret ditt til jente eller fyren du vil se igjen. Det vil være pent å se hvis personen som liker du var den du likte.


6. Oppfølging - Hvis en gjensidig match ble gjort, den neste datoen kan være mye mer enn ti minutter.


Hva om ingen tilkoblingen ble opprettet? Minst prøvd du det. Og du kan prøve det igjen. Speed dating er ikke en garanti som noe ikke er. Men det er en morsom og rask måte å møte noen. Pluss det slår en annen blind date ordnet etter din romkamerat.

No comments:

Post a Comment