Friday, January 27, 2012

Forsiktig Date trygt

Det er faktisk overraskende at når polled nesten 35% folk kunne recount minst én hendelse når de gikk på en dato til en ensom plass i et kjøretøy som ikke var deres egen med en person som de ble dating for første gang. De fleste er vanlig heldig å ha fått ut av de situasjonene unscathed, hva med tilfeller av ran, stalking og dato voldta stadig trykket overskrifter. Når faren er stadig tilstede hvorfor ikke folk spille trygt? Marion Keyes, som driver en sikkerhetsinstans sier at det koker ned til psykologi. I våre sinn vi equate ikke forsiktig med moro og dating er ment for å være morsomt. I et bud for å nyte oss selv vi ofte ta risiko og gjøre ting vi normalt ikke ville gjøre. Som et resultat utsetter vi oss selv for fare.


Mens dating handler om å ha det gøy, er det svært viktig å bo trygt mens dating. Sikkerhet, har imidlertid ikke å være en spoiler. Du trenger ikke å arm med en pistol eller være ledsaget av en hær av livvakter, og heller ikke har du nødvendigvis får en privat etterforsker sile alle potensielle datoer. Følge rettferdig etter etter "forholdsregel list" våre sett med eksperter har kommet opp med, og du vil være klar til å svinge rundt i byen uten landing i situasjoner som kan få deg ranet, maimed eller drept!


Fortelle noen


Dette er den viktigste regelen, og ennå den som folk flest overse fordi de er for flaue til å fortelle noen å se etter dem sier Sharon Marlow som kjører en dating agency. Hvis du kommer på en dato Kontroller for noen kjenner din reiserute og ringer deg i hjemmet eller kontoret (ikke på din hånd telefon) på tidspunktet du er planlagt å være tilbake, for å sikre du fikk tilbake trygt. Dette inkluderer datoene som er satt opp gjennom venner og folk som du møtte på en fest som tidligere, og ikke bare datoer setter opp på nettet. Strengt risikonivået er den samme, og bare fordi du sa Hei til en balanse / babe på en fest betyr ikke at du kjenner ham/henne.


Kjøre dine egne kjøretøy


Komme i din egen kjøretøy. Dette er viktig av to grunner. For det første, det hjelper du å ikke gi ut din adresse til noen du ikke kjenner. For det andre, det sikrer at du ikke vil bli drevet en ensom hjørne av byen og utførte et bakholdsangrep. Hvis det er uhåndterlig spør en venn til å slippe inn og henter deg på. Ser at du har folk rundt deg fends hvem du kan stole på ofte av folk som ikke kanskje har de beste intensjonene.


Angi en start- og sluttid


Det er viktig at du har en angitt tid for start- og sluttidspunkt for datoen. Hvis du ikke liker personen vil det være en lettelse å gange uten å bruke interminable timer med dem. Hvis du liker personen vil det holde deg fra å se desperat og antennes større interesse fra din dato. Fra et sikkerhets-perspektiv vil holde deg til en kjent tidsplan og vil gjøre det mulig for en venn til å spore deg enkelt.


Møte for lunsj på et offentlig sted


Aldri samtykker til å møte noen på huset deres for de første få datoene. Møtes på et offentlig sted. Også prøve å møtes for lunsj, som det er mye sikrere enn middag-alternativ og mye raskere også. Et kort møte for kaffe er like gode.


Se hva du spise og drikke


Det er viktig være på vakt til hva du spiser og drikker, særlig hvis din dato serverer deg. Ikke drikke alkohol og gjør ikke forlate bordet med din drink fortsatt fylt. Hvis du har å gå til vaskerom, be om en fersk drink når du kommer tilbake. Uferdige drinker er den enkleste å helle rusmidler i. Husk at paranoia kan være hva holder deg fra å bli bevisstløs og blir mugged i prosessen.


Se opp for rødt flagg


Hvis du lytter nøye er rødt flagg lett å få øye. Hvis det er uoverensstemmelser i hva personen fortalt deg online eller på telefon og hva de sier nå ikke ta tid til å være fint. Bare gjøre en unnskyldning og forlate.


"Du er i kontroll"


Hvis du føler deg ukomfortabel Minn deg selv at du er en kontroll. Ikke på noe punkt skal alle kunne presse deg til å gjøre noe du ikke ønsker å gjøre. Sikkerhet er ikke så mye om logikken som det handler om komfort. Hvis du tror du er ubehagelig, men ikke kan finne årsaken, kan den sjette sansen prøver å fortelle deg noe. Lytte til at stemmen i hodet ditt fortelle deg til scoot. Dette vil sjelden lede deg ned på feil bane!


Følg disse forholdsregler for de første få datoene med noen, og du vil aldri land opp i en klebrig situasjonen!

No comments:

Post a Comment