Saturday, April 28, 2012

Dårlig dato overlevelse Tips

Av og til skjer en dårlig dato med en person på et bestemt punkt i sitt liv. Man bør gjøre noen vurdering før du skriver av personen for livet. Ingen gnister i det hele tatt? Nervøs for å åpne emnene? Er han eller hun å være uhøflig? Her er noen ting du kan gjøre.


Hvordan håndtere en dårlig dato? Eller når du er den som handler om å gjøre det dårlig...


1. Hvis du føler for nervøs velge en dato over kaffe. Du har mindre tid fidgeting på grunn av også overnervousness siden etter sluttplasseringen din kaffe kan du enkelt bud din dato en rask "ta--".


2. Det er ingen unnskyldning for en dato som er ytterst ubehagelig og uhøflig. Gange Renee.


3. Du og din dato er ikke på samme bølgelengde? Tåle datoen, vedlikeholde din composure og la høflig. Hvis du ber om en utvidelse, sier en etter måltid drikke, du kan alltid høflig (igjen) å si Nei.


4. Hvis du utilsiktet fornærme din dato, beklager deretter gå videre. Hvis din fornærmelse ikke er at alvorlig, din dato kan bare tilgi og glem.


5. Aldri gi underholdning på din bekostning. Humor er kult, self-bashing er ikke. Det er ikke verdt det for å vise at selv føles ubehagelig prøver å imponere daten din.


Hvordan du flytter?


1. Ikke straffe deg selv for en dato som gikk fryktelig. Lagre den et sted i tankene dine er ekstern. Eller bedre ennå, rose deg selv for å kunne gå gjennom den. Du kan lære av dine feil.


2. Dele informasjon med en venn. På denne måten kan du behandle det mer av en laughingstock enn noe som vil hjemsøke deg for livet.


3. Få opptatt med andre aktiviteter, slik at du kan tilgi deg selv og glemmer om dårlig datoen. Å trene, spise noe søt eller se en film, vil gjøre det dårlige vibrafon gå bort før enn du forventer.


4. Ærlighet og godhet er en god kombinasjon når det gjelder å skru ned en dårlig dato som ønsker en ny runde. Si noe en biters Butt, men peppered med noen ros--er som en oxymoron?


5. Nå, hvis du tror at personen fortsatt fortjener en ny sjanse, for all del, gi ham eller henne andre prøve. Du kan alltid Le dårlig datoen hendelsen bort når du er mer komfortable med hverandre.

No comments:

Post a Comment