Monday, April 30, 2012

Hvilke spørsmål bør du være sikker på å spørre din Online Dating E-venn?

Online dating kan bli svært underholdende og gledelig.


Siden dens begynnelse, hadde online dating kontinuerlig samlet to personer til tross for det faktum at de er verdener hverandre, med land og vann som er atskilt med et. Online dating gjort broer å koble mennesker sammen, nyte hverandre og bygge drømmer sammen.


Men er det tilfeller der folk ikke bare koble til en online datingside og umiddelbart finne noen hvem de kan dele resten av sitt liv med.


Online dating er en kontinuerlig, systematisk prosess. Det innebærer forsiktig utvalg av ord, bilder og representasjoner av personen involvert for å få de beste resultatene. Videre, etter at de kommer til å finne noen de tror de er kompatible med, prosessen fortsetter som de blir kjent med hverandre gjennom en rekke meldinger, samtaler og andre former for kommunikasjon.


Sammen med dette kommer forsiktig valg av ord brukes, og meldinger som formidles for å etablere naturlig, fri flyt, men opplysende samtaler. Dette er ikke bare bare exchange med ord og uttrykk, men mer i ferd med å bli kjent med hverandre.


Derfor, er det svært viktig å vite hvilke spørsmål å stille slik at personen kan få en bedre forståelse av som den andre personen er på den andre siden av virtuelle skjermen.


Her er noen av spørsmålene som at man skulle be til hans eller hennes online dating e-venn for å vurdere personlighet og holdningen til den andre personen. Disse spørsmålene er spesielt tilbøyelig til å gi nødvendig informasjon om en person er personlig overbevisning om visse saker og egne innstillinger på ting.


De som er involvert i online dating bare har å huske på at når du spør disse spørsmålene, bør de at den blir svært naturlig slik at de ikke vil høres ut som de blir confrontational.


I tillegg bør de som vil spørre disse spørsmålene være sikker på at de også er forberedt på å svare det samme.


1. Hva er en stor feil at folk gjøre når online dating for første gang?


Dette spørsmålet vil illustrere noen ide om hvordan den andre personen views motsatt kjønn. På denne måten kan man få en innsikt på den andre personen og hans eller hennes personlige meninger på noen viktige saker som dating og forhold.


2. Hva er du ute etter i en fyr/jente?


Med dette spørsmålet, kan en person få tak i kvalitetene som den andre personen er ute etter i en følgesvenn.


Imidlertid skal man ta note av hvordan den andre personen forsøker å besvare spørsmålet. Hvis i tilfelle at han eller hun svarer med den vanlige "sans for humor", har sjansene er, den andre personen ikke ennå tenkt på svaret.


3. Hva er en veldig vellykket relasjon?


Man kunne få et godt inntrykk på hvordan forholdet verdier i den andre personen. Det ville være bedre å høre den andre personen, gi dem et svar angående hvordan to personer som er involvert i relasjonen bør arbeide sammen som de vokse og har en bedre forståelse av personlighet.


4. Hva er ditt syn på online dating-tjenester?


Gjennom dette spørsmålet, vil en person kunne vite hvis den andre personen hadde noen alvorlige negative erfaringer angående online dating, eller omvendt. I tillegg gjennom svarene på den andre personen, kunne en gjette hvis han eller hun er fortsatt villig til å vurdere online dating eller ikke.


5. Har du mislykkes på ditt siste forhold?


De fleste mennesker ville absolutt klandre den andre personen i relasjonen. Andre klandre sine selv for mye. Det ville være bedre å høre noen svar som de (par) like dele skylden, og at det er bare tid til en del måter.


Poenget i å spørre disse spørsmålene er å etablere et solid fundament om hva slags personlighet og holdning den andre personen har. Det er når å holde kommunikasjonslinjen åpne som teller mest.


Problemet med mange mennesker involvert i online dating er at de fleste av dem ikke har noen ide hvordan å bære samtalen og hald linene brenning. De vet ikke hva spørsmål for å stille og hvordan å vurdere svarene som de får.


Kokt ned, vil spør noen pålitelig spørsmål gi personen en kant over mange ting. Derav, han eller hun vil kunne hevde at når tid kommer at de må møte personlig, bekymret personen vil være klar til å møte sin online dato.

No comments:

Post a Comment