Friday, April 13, 2012

Første inntrykk: Råd For den første datoen

Første date er tøffe situasjoner. Ofte, kan de ende opp med å være smertelig klosset. Så hva gjør du?


Hva følger er en liste over dating tips for å hjelpe deg og din dato komme i gang på høyre foten:


-Prøv ikke å møte på hverandres hus, og prøv å kjøre du selv. Dette er slik at hvis du vil avslutte datoen tidlig, du ikke vil bli fanget. Dette bidrar også til å unngå impuls til å invitere din dato i eller ikke. Også, etter å ha din egen bil betyr du trenger ikke å bekymre deg for din sikkerhet; din dato vil ikke vet hvor du bor, og dette unngår en dato som er å snu til noen dårlig stalking mareritt.


-Prøv å holde datoen så enkelt som mulig. Første datoer kan bringe på nervøs nerver. Bland ikke nervøs nerver og komplisert planer. Bare gjøre det enklere og morsom.


-Men, prøve sluttdato først og gjøre det høflig, men sørg for at du viser du er interessert. Dette vil gjøre at du skiller seg ut.


-Kvinner, bære ikke noe provoserende eller for sexy. Dette høres ut som en gamle cliché men første inntrykk sist. Din dato vil ikke vite noe om deg med unntak av hvordan du ser, og hvordan du oppføre seg. Han vil ta deg til pålydende, og å gi ham galt inntrykk på hva slags personen du er er ikke noe du vil gjøre.


-Prøve og klær som gjør deg trygg, og at du er komfortabel bruk. Det vil være ubehagelig nok uten å bekymre deg for at tetthet rundt du midje eller itchy slips.


-Menn, prøve å være konkret om hvor du går for datoen. Dette vil gjøre hele saken mer komfortabel og det forbereder din dato for hva du kan forvente og hva for slitasje. Bruker en cocktail kjole til et gatekjøkken felles er definitivt ute!


-Spør din dato om seg selv. En sunn interesse i å få vite din dato er et godt tegn for å vise ham/henne. Dette betyr at du vil lære om ham/henne og tenke på din dato som en interessant person. Husk, de mest interessante conversationalists er de som spør om andre. Stor emner er arbeid, hobbyer og sport. Bare holde den lyse og conversational.


-Prøv ikke å overdrive parfyme eller i Köln. For sterk og duften kan være ganske distraherende. Det er svært vanskelig å fullføre en kveld ute med din dato omtumlet av lukten.


-Munnvann er viktig. Også, pusser tennene, og få et par mints Hvis du spiser ut.


- Og alltid huske... ha det gøy og være deg selv!

No comments:

Post a Comment