Monday, April 16, 2012

Første dato suksess - It�s All I utarbeidelsen

Dating kan bli stressende men første datoer kan være spesielt smertefullt og nerve wrecking. Følge min enkle tips for å komme klar for en dato, og før du vet det du breezing gjennom første datoer med deg bare bekymring blir hva for slitasje på den andre datoen.


1. Ikke få panikk!


Først av alt, prøv ikke å understreke deg selv. Fortell deg selv, det er bare en dato, og hvis den ikke arbeide ut, så hva?


2. Lett på bryllup planer


Du kan le, men start ikke planleggingen av bryllupet ditt! Vi har alle vært der; drømme at dette kan bli den, som du vil falle i elsker etter en whirlwind romantikk og få married… og alle før du har bestilt din starter! Selvfølgelig, det er godt å være positive, men bare ta hver dag som det kommer i de tidlige stadiene ellers du kunne være posisjon for skuffelse.


3. Å lytte til musikk


Lytte til noen musikk mens du får klare; Hva får deg i humør for en natt ute og relaxes deg.


4. Suge i badekar


Hvis du har tid, kan du ta en lang suge i badekaret med et lite glass vin å slappe av du. Jeg understreke ordet "små"; du vil ikke slå opp fulle eller smelling av alkohol.


5. Subtile make-up


Jenter, prøv å holde sminken subtil. Fleste menn liker ikke å se make-up caked på, og hvis du gjør skje med kose din hittil, han ikke altfor imponert Hvis du lar sminke på hans krage. Som en grunnleggende regel, hvis du går for røykfylt øyne, holde leppene naturlig med en slikk av glans, og hvis du er velger den røde Monroe pout deretter Hold øynene naturlig.


6. Hår for å gå


Du ikke vil at en høy vedlikehold hår stil som har du kjører på toalettet hvert andre minutt for å kontrollere at det er på plass, så hold deg til det du vet passer deg og hva du føler deg komfortabel med. Også, lett på hår produkter i tilfelle din dato bestemmer seg for å kjøre fingrene igjennom din håret, og får dem fast!


7. Hva for slitasje?


Ikke bære noe også avsløre på en første dato som det kan gi ut feil inntrykk. Husk du kan fortsatt se sexy uten å avsløre alle varer; mindre er mer!


Bestemme hva du skal ha på seg på forhånd slik at du er ikke i en siste øyeblikk panikk med et soverom gulv dekket med Avvis drakter. Viktigste er å føle deg behagelig i hva du har slik at du ser avslappet; fidgeting med stropper og trekke ned din hemline hver noen minutter ser ikke bra.


Ditt valg av utstyr vil åpenbart avhenge av hvor du kommer; Hvis det er fancy kan restaurant, så du glam det opp men hvis det er en lunsjtid dato eller på kino deretter businessperson det ned.


8. Killer hæler eller skjegg leiligheter?


Som for sko, hæler ser flott ut, men bare hvis du kan gå på dem så utelukkende bruke sko som du er komfortabel i. Også, ikke bære nye sko i tilfelle du får blisters på natten. Igjen, ditt valg av sko avhenger hvor du kommer så kjole for stedet.


9. Friske pusten


Ikke glem å vaske tennene og skyll med en munnvann. Det kan høres innlysende, men så mange mennesker glemmer. Også, holde en pakke av mintsaus s eller tyggegummi i vesken i tilfelle du trenger å friske opp senere.


10. Aroma, aroma!


Når du er klar, ikke glem å sprut litt av din favoritt parfyme bak ørene og på håndleddet (dette er de sterkeste puls-poengene). Ikke gå over, nøkkelen er å ha en aroma om deg, ikke å overmanne ham med din duft.


11. Ordne transport


Bestille en taxi eller ordne for noen til å gi deg et løft, slik at du får å Møteplass i god tid. Jeg vil ikke gi råd å godta alle tilbud å plukke deg opp eller ta deg hjem inntil du har kjent med ham.


12. Hold samtalen strømmer


Gi noen trodde til hva du kommer til å snakke om. Du kan ikke åpenbart, planlegge den ord for ord, men Tenk på ting du vil finne ut om ham og spørsmål du kan stille å holde samtalen strømmer. Hvis du vet en god spøk, er det alltid godt å kaste som på et tidspunkt i kveld å lette stemningen.


13. En kiss goodnight – ikke mer!


Ikke føle seg presset til å gå tilbake til sin plass eller invitere ham inn i din, og absolutt ikke føle seg presset til å ha sex! Jeg tror det er best å avslutte kvelden med kiss goodnight så dere begge forlate hverandre som ønsker mer og enda viktigere ivrig etter å ordne den andre datoen. Hvis du ikke kan stole på deg selv å motstå sin sjarm gå unshaven i nether områdene slik at måten du ikke vil bli fristet til å gå lenger enn et kyss!


14. Sjekk din drink


Ikke drikk overdrevet! Det er lett å drikke raskere og mer enn du ville normalt på grunn av din nerver, men prøve å tempoet selv, og hvis du føler deg selv få mer enn beruset, drikke litt vann.


Også, hvis du ikke vet din dato godt ta en drink med deg når du går til toaletter; med så mange drinker blir spiked i barer i disse dager er det bedre å være føre var..


15. Fortell en venn


Fortell en venn eller slekt medlem hvor du går, og som med, og la dem vite når du har kommet hjem safe.


16. Ha det gøy


Til slutt, glem ikke å nyte deg selv og ha det gøy!

No comments:

Post a Comment