Wednesday, April 25, 2012

Kvinner, høre disse Datingtips

For en stund nå eller uminnelige tider, mange kvinner har vært embarking på at søken mot unnvikende "Mr. høyre". Men hvordan virker en kvinne vet hvis hun er lykkes på gresstorv av dating eller hvis hun er hovedsakelig risikere hennes sikkerhet?


Her er måter å vite om en kvinne er å gjøre mest ut av sitt dating liv uten å gjøre hennes sikkerhet lider.


Lytte til ditt hjerte.


Hvis en intuisjon forteller at hun ikke er påfallende en streng med en bestemt main, skal hun følger hennes gut føler og dumpe fyr, det vil si forsiktig. Dating er ikke om å hoppe på hver person som viser interesse. Settling for noe mindre er ikke så bra for et valg.


Stole på deg selv.


Dette går med gut føler råd. Hvis mannen er for godt til å være sant, er sjansene, han virkelig ikke er bra for deg. Ikke vær villedes av saccharine løfter. Lær å psychoanalyze litt. Gjør noen vil ikke bakgrunnssjekk sikkert vondt.


Føle jorden flytte under føttene. Nei, gjør jeg ikke du dans, eller noe sånt. Hva jeg mener er holde deg selv jordet. Ikke bli blåst av av den svimmel følelsen alle også plutselig. Å ta ting i skride vil beskytte deg mot å bli såret Hvis fyr eller jente ikke er egentlig hva du ventet ham eller henne å være. Enkelt dating er ikke gjennomført som en suksess. Å være bevisst forsiktig.


Aldri gi etter for gruppepress. Hvis din roommates vite om din online dating sidesprang og forteller du vil sortere ut noen som du tror ikke gjør kuttet, du vet, Vær standarder, ikke swayed av dem. Hvis de ønsker at fyren, kan de få ham, rett? Enkelt dating er ikke ment for å være beslutning av gruppen, tilsynelatende.


Å være for desperat over en relasjon, vil det ødelegge moro av enkelt dating liv. Hvis du går mot at MAS men "sunn" råd av instinkt din at du er overdoing dine forretninger med din kjæreste og du bedre stoppe det eller annet..., vil det være tap, virkelig. For eksempel, du kom til punktet at du er forholdet er avsluttet, kort sagt, du er blitt dumpet, men du fortsatt gjør for mange ting å lapp ting opp, som er åpenbart være desperat Enkelt dating er bare enkelt dating. Hvis du har tenkt på ham som fremtidige far til din babyer, men du er bare en flørt for ham, for Pete skyld, åpenbart er du ikke i samme båt. Du kan få ut av dette forholdet, rask!


Hvis alle mens du har blitt sikter for langsiktig relasjonen, er her noen idiotsikker tips om hvordan å få øye som ikke er mannen.


1. Han er altfor upålitelig. Lover å ringe deg, men han vil ikke.
2. Han lar ikke deg i hans sirkel av venner.
3. Han spouts aldri noe om din fremtid sammen
4. Han strømmer du inn hans seng.


Med de i tankene, og du pansrede med tilstedeværelse i sinnet og en forsiktig men ikke paranoid holdning, vil du også angis for godbitene av enkelt dating. Gå få ham swooning over deg!

No comments:

Post a Comment