Monday, April 23, 2012

Dating ideer For Clueless

Første datoer opphøre aldri å være en av de mest spennende hendelsene i livet. Imidlertid kan dating bli kjedelig hvis en at det kan være. Her er noen dating ideer som vil sikkert gjøre dating som en skinnende nytt par sko.


1. Island piknik


Hvis du har moolah, kan du alltid få reise ordninger og hodet til en øde øy. En enkel piknik på en ikke-så enkel øy vil gi din dating liv som sparker du alltid har ventet på. Dette vil bli veldig mye verdsatt av gifte par også.


2. Mat Tripping dato


Du trenger ikke å bruke så mye Hvis du bare skal gå til fast food kjeder. Men det er mye mer moro å gå restaurant-hopper og prøvetaking hver restaurantens spesialiteter. Ikke glem å hoppe over noen tunge snacks før du utfører denne typen dato.


3. Vin prøvetaking


Dette kan være morsommere hvis du er i et europeisk land der alle slags viner abound. Imidlertid er mange private Vinprodusenter springing opp overalt. Gjør leksene dine og se om du finner en lokal winery nær til din plassering. Bare pass på at du ikke er alkohol-intolerante å nyte dette dating idé.


4. Lære noe nytt


Lære en ny ferdighet kan være hendig. Lære en ny ferdighet med noen andre er en surefire måte å trylle en spennende humør under datoen. Tenk Demi Moore og Patrick Swayze, bortsett fra ingen av dere er et spøkelse, selvfølgelig!


5. Vinduet Shopping


Hvem sier at bare kvinner kunne nyte denne typen dato? Selv om det ikke er en første dato, så lenge han får også å gå til butikkene han liker å gå, det kan være en morsom tid for dere begge. Også, det kan gjøre deg både lære av hverandres valg når det gjelder materielle ting. Tips: gave hunches.


6. Sannheten eller tør dato


Velg et sted å gå til. Deretter under overskriften for det gjeldende området, du kan ha det gøy lære om hver andre hemmeligheter mens du spiller eller sannhet.


7. Sport-dato


Gå Vandring, golf, fjell-klatre eller omtrent alt som gjør at du begge tick. Dette er en av de føle-good dato ideene siden Sport indusere produksjon av at kroppen kjemisk som gjør at du føler deg bra. søt!


Med disse ideene, vil du aldri gå tom for nye og enthralling aktiviteter å gjøre. Bare være kreativ.

No comments:

Post a Comment