Sunday, April 8, 2012

Online Dating av Religion

Det er ofte vanskelig å finne noen i din lokale kommune eller kirken for å tilbringe resten av livet ditt med. Særlig for unge mennesker, som har en svært vanskelig tid å finne noen av deres aldersgruppe i den lokale kirke eller synagogen. Reiseruter og chaperoned gjenopplivelse er en god måte å møte folk som er interessert i samme religion du er, men flere og flere mennesker er å snu til Internett for hjelp til å finne kjærligheten til livet.


Ett svar på dette dilemmaet er å koble til en gruppe på singler via Internett basert på din religiøse oppdragelse, en online dating tjeneste som er rettet mot den religiøse bakgrunnen av sine brukere.


Kristne online dating ble populært i midten av åttiårene, når online dating web sites først treffer cyberspace. Kristne online dating-tjenester lovet brukerne at de ville finner likesinnede mennesker, og alle deres drømmer ville gå i oppfyllelse. For noen mennesker er jeg sikker på at dette har skjedd, men du kan aldri være sikker på hvem du snakker til online. Dette gjelder selvfølgelig for noen online praterom, enten det er jødiske online dating eller de nyere katolske online dating-tjenestene for unge mennesker.


Bunnlinjen for dating er online enkelt for mennesker av religion. Å føle seg trygge, og sørg for at personen du har møtt på Internett er rettferdige, planlegge din første dato å møte på kirken. Det er det smart tingen å gjøre, med cyber stalking og feilaktig fremstilling kjører amok på Internett. Planlegge din første noen datoer for å være på kirken, spesielt hvis du har møtt noen online som ønsker å komme møte deg fra en annen by eller staten. En fin kirke spleisefest etter service er en stor og trygg måte å fortelle Hvis denne personen er virkelig person av dine drømmer.


Internett er en fin måte å møte mennesker, hvis noen forholdsregler er tatt. Møte personen etter flere samtaler, ikke bare ett eller to, og møte dem på et offentlig sted. Bo i en gruppe mennesker de første gangene, og la dem vite hvorfor. Ærlighet i relasjoner er viktig, og hvis de er oppriktige, vil de forstår dine behov for forsiktig.

No comments:

Post a Comment