Saturday, April 21, 2012

Ikke være blinde - Lær Blind Date Tips

Det er ikke nødvendig å gjøre en person som sverger av av blind datoer alltid bare fordi en ikke fungerer godt ut. Her er noen tips om hvordan du hindrer en blind date i å bli en katastrofe.


1. Snoop rundt litt.


Ikke gå til en blind date uten noen hint som til hva slags person du skal til å betro din en kveld med. En liten bit av planlegging vil gå en lang vei mot å ha en vellykket blind date. Snakke i telefonen. E-post hverandre. Gjør disse mild bakgrunnen sjekker teknikker som vil gjøre deg mindre urovekkende når den faktiske datoen skjer.


2. Gå for en casual dato. Det er aldri kult å planlegge som du er i ferd med å gjøre et ekteskap forslag når du er bare om å gå til en blind date. En koselig kafé eller park som gjør at mye av samtalen og utveksling av ideer vil gjøre knep.


3. Første inntrykk vare evig. Blind datoer bør være uformell. Men det betyr ikke at du skal kunne vises i gym klær. Overdressing er overkill, også. Kvinner, suggestiv utstyr skal lagres for din femte eller sjette dato hvis du klikker. Menn, hold bowties og dresser som er reservert for bryllupet ditt. Det ville være klokt å vise din personlige smak, så lenge du finne en god balanse.


4. Vet din oppførsel.


En blind date kan fortsatt går dårlig uansett hvordan du klargjør for den. Det er bare slik av naturen som forteller deg at kjemien er bare ikke der. Men mangelen på gnist under den første datoen oversettes nødvendigvis ikke til aldri å klikke med personen. Det kan være at det er bare en dårlig dag for to av dere eller været er ganske enkelt ikke samarbeider. Å holde et åpent sinn vil unngå du fra sulking om hvor ille din dato gikk. Ikke glem å respektere dine dato som du ønsker å bli respektert. Ikke bli altfor rigide, ha det gøy.

No comments:

Post a Comment