Thursday, April 19, 2012

Fenomenet Online Dating - hele sannheten!

Som Konsernsjef for et selskap som driver med noen av de mest populære dating nettstedene på nettet, er jeg unikt plassert for å gi noen klart og konsist fakta om globalt fenomen av online dating. I biter store biter for seks skal jeg gi deg hele sannheten om en siste gang som har blitt en del av stoff av livene til single mennesker overalt der en dataskjerm er rimelig av eller tilgjengelig for massene.


1. To av hver enkelt fem personer i alderen 24-50 øyeblikket bruker eller har brukt en online dating tjeneste. Ja, du leste det riktig - det er 40%! Nå Tenk på alle enkelt venner du har; hvor mange av dem har faktisk fortalt deg at de har signert opp til et område for å sparke starte deres kjærlighet liv? Ikke vil mange jeg satse. Det er fordi til tross for populariteten av medium, det er en fremdeles en sosiale stigma knyttet til dating sites; Når folk møter en partner på denne måten, late de vanligvis til sine venner at de har møtt i en bar eller på en slags partiet eller arbeide relaterte funksjonen. En av de raskest voksende aktivitetene i verden er fortsatt noe folk flest ikke vil innrømme til å gjøre.


2. Bare ca 5% av folk som deltar dating sites faktisk ende i en relasjon med noen de første lag kontakt med på deres valgt område. La oss equate dette til "ekte" verden; du gå inn i et rom fullt av hundre fremmede, og hvor mange av dem ville du bli tiltrukket? Sannsynligvis ikke mer enn ti. Og det er Hvis du er heldig. Det er det samme i cyberspace - hvor mange totalt fremmede vil det være på et nettsted som virkelig trykk alle de riktige knappene for deg? Så når du registrerer deg med et område, ikke forvent mirakler fordi kjærlighetslivet i cyberspace er ikke annerledes til virkeligheten i hverdagen.


3. Bare 10% av folk som deltar dating sites komme på alle meldinger fra andre medlemmer. Det er en grunn til dette - de andre 90% fortjener ikke noen suksess. Folk som nekte å laste opp bilder av seg selv eller skaper profiler som ser ut som de egentlig ikke kan være brydd å si noe om seg selv, vil bare bli ignorert. De 10% som bli lagt merke til, opprette upbeat, trygg, humoristisk profiler, ikke har noen skrupler med å legge et bilde av seg selv og er proaktiv om å kontakte andre medlemmer. Hvis nettstedet ikke fungerer du, bør ikke du klandre området på samme måte som en dårlig workman ikke bør klandre hans verktøy.


4. Populære dating sites er populære for ettall grunn og ettall grunn bare. De fungerer. I hver territorium finner du en håndfull nettsteder som outstrip alle de andre i form av volumet av deres registreringer og deres omdømme generelt. Du finner også at ingen av disse områdene er gratis. Webområdene som ser best, har de beste funksjonene og tilbyr god kundeservice er kostbart å kjøre og vedlikeholde. Du får det du betaler for på linje så vel som i alle turer i livet; Hvis eierne av en datingside ikke har tillit i deres produkt å faktisk ta betalt for det, må du spørre deg selv hvorfor det vil si. Relativt sett siden er svært rimelig i forhold til, si, gå ut for en hyggelig måltid eller å ta en tur til teater, og potensialet for å søke etter en stor ny relasjon gjør risk/belønne forholdet en no-brainer.


5. Global nettsteder som kan skryte av hundretusenvis av medlemmer fra alle fire hjørner av verden er en sløsing med tid, med mindre du leter etter en penn-pal. Disse områdene kan høres ganske imponerende - "vi har 5,000,000 medlemmer over hele verden!" - men så hva? Hva bør du være opptatt med når du velger et område er hvor mange medlemmer de har i din by, din by eller landsby din. Så hvis du er seriøs om å finne en partner, hold deg til by eller land bestemte nettsteder og ta 'global' sprøytenarkoman med en klype salt.


6. Andelen menn på dating nettsteder er uforholdsmessig til som kvinner. De fleste tjenester utgjør ca 60% menn og 40% kvinner så så langt som on line arena er bekymret, det er jenter som er ringer skudd. De har flere valget, og kan derfor være mer kresne om hvem de kontakt eller skrive tilbake til. Så sjekk folkens, hvis du ønsker å skille seg ut fra mengden, ut avsnitt 3 ovenfor. skrive en god profil og Bokfør en flattering pic og du ll være rettferdig fin.


Så det har du det; for å gjøre en suksess av online dating, alt du trenger å gjøre er plukke de rette stedet og legge inn en iøynefallende profil og foto og hvis det fungerer for deg... ikke holde det en stor hemmelighet - Fortell vennene dine enkelt alt om det slik at de kan få et stykke av handlingen for.

No comments:

Post a Comment