Thursday, April 26, 2012

Seduction hemmeligheter--Hvordan Å øyeblikkelig gnist en attraksjon med en vakker kvinne...

Har du noen gang bemerket dette?


Hver gang det er en fyr med en attraktiv kvinne, ville han naturlig vil tiltrekke seg hennes oppmerksomhet. Ingenting nytt, ikke sant?


Du vil deretter merke, hvis hun er virkelig en "hot", han vil ikke bare ønsker å tiltrekke seg hennes oppmerksomhet, men han ønsker også å prøve å imponere henne i uansett hvordan han kan.


Han kanskje tro at han ønsker å være forskjellig fra de andre guttene. Og hva vil han gjøre? Vel, selv om hans tankesett er rett, vil jeg si at mest sannsynlig uten ham realisere det, han ikke vil han gjøre det åpenbare.


Han vil være nervøs som faen ie. han vil naturlig tendens til å snakke raskere, mer brått, fidget & flytte om mer, etc når han er med henne.


Legg merke til at noen gutter vil selv har sine egne lil' 'intervju' ting som skjer i hodet.


De har liksom som disse pre-set spørsmålene at de vil være noen gang så klare å hamre jente med; Lame spørsmål ie. "hvor gammel er du," "hvor er du fra", "Hva gjør du liker å gjøre på fritiden," "hvordans er moren din å gjøre," hvordan faren din gjør? "...


Vet hva jeg snakker om?


De vil bare holde spør disse spørsmålene non-stop tenkning at dette faktisk vil holde samtalen i gang, men ærlig, ikke du tror en attraktiv kvinne blir bedt om det samme ' ol spørsmål hele tiden?


Samme gjelder med alder gamle konseptet med å være hyggelig fyren som er der for henne hele tiden, som gjør alle de søte tingene for henne, kjøpe hennes gaver og gjort alle disse tingene som foreldrene dine normalt lærer barna sine på dating.


Nå, ikke du tror at 90% av gutta gjør akkurat det samme hele tiden?


Du ser, når du gjør dette, hun kan i utgangspunktet forstand at du blir trengende og usikkert.


Hvorfor må jeg si trengende?


'Trengende' fordi det gir henne inntrykk av at du trenger å gjøre visse ting; du skal praktisk talt 'arbeide' vei å imponere henne.


IT-prosjekter en kvittere av svakhet inne din side også. At du er bare usikkert om deg selv.


Tillit meg, gjør så vil synes altfor vanlig for dem.


De vil ikke holde seg når de fornemme dette.


Og kvinner er svært bra i sin intuisjon. Jeg kan ikke forklare hvorfor. Heller ikke kan de. Men det er bare noe som de kan bare føle seg.


Så, hva er den beste måten å gnist attraksjon med kvinner deretter?


Enkel.


Gjøre det UVENTEDE.


Gjøre uforutsigbare som fanger oppmerksomheten deres.


For eksempel, i dette tilfellet er hva du kan gjøre å projisere en mangel på interesse for jente som om hun er det.


Du skjønner, jeg her forteller deg at det er helt OK å ha avslappet øyeblikk av silences når du er med jenta.


Det er ok hvis du har ingenting å si noen ganger. Ofte er ganger hva du faktisk bør gjøre å projisere en svært avslappet og tilbake, avslappet og trygg air om deg selv når du er med henne.


Du må project til henne at du er veldig komfortabel med din egen selvtillit først, og ikke bare ønsker å plukke opp noen, og å imponere noen.


Du må vise den til henne at du ikke trenger å imponere henne.


Hun må være en å gjøre den impressing.


Tror av det på denne måten, hvis hun er en ekte attraktiv kvinne, hun sannsynligvis får "treffe" minst 3 - 5 ganger om dagen--hverdags.


Jeg vet for et faktum at disse folka som mest sannsynlig vil fungere på samme måte som patetisk og vil prøve å imponere som resten av pakken.


Hun vet det, og det å bli begynner henne virkelighet. Hun har blitt brukt til å ha gutta truffet på henne.


Nå, hvis du plutselig komme sammen og handle som om du ikke er skremt av hennes skjønnhet, og du handle som om du er ikke en bit interessert i henne...


... og du bare kan ikke engang erkjenner av sin eksistens til tider. Du kan forestille deg hvordan ting har endret seg nå?


Når hun mest forventer du å treffe på henne, ikke deg.


Ikke du tror hun vil selv ta litt varsel om da?


Tenk på dette. Det er noen kraftige ting.

No comments:

Post a Comment