Sunday, April 1, 2012

Online Dating - finne ut om nettstedet er ekte

Online dating-tjenester er big business, trekker i over 3 millioner medlemmer på over 1000 online dating nettsteder gjennom ut på Internett. Over 17 millioner treff ble registrert i 2002, med 15.000 nye brukere som logger på hver dag. Men etter å ha brukt din kveldene surfe disse områdene og i samtalerom, hvordan vet du om området du har valgt, er en hederlig nettsted hvor du kan finne en reell kompis?


Det er over 100 gratis online dating-tjenester, som kan tiltrekke personer som ikke er forpliktet til å være et områdemedlem og følge med reglene som definerer området. En god tommelfingerregel er at anerkjente online dating sites vil belaste deg hver måned for å bli medlem. Dette er ikke nødvendigvis sant av alle dating tjenester online, men det er lurt å huske på. Online dating personals som består hovedsakelig av samtalerom og direktemeldinger kan være en skeptisk sted å være også. (Ta hensyn til skjermnavn disse mennesker valgte!)


Ta en god titt på bilder som er sendt fra online dating-tjenester. Se etter ting i bakgrunnen som kan bety avsenderen er å være villedende, (for eksempel et bilde av ham skjev på en Rolls Royce med en forhandler flyger i den bakgrunnen...), og velg et område som ber om din postnummer som bekrefter at det er faktisk mennesker i ditt område som er registrert med sitt nettsted. Også, velge et område med en detaljert profil; fordi det vil bli brukt til å begrense listen svar, vil det være vel verdt tiden din.


En annen online dating tips for å velge de beste nettstedene, gå med et populært ett, selv om det betyr høyere priser for medlemskap. Populære online dating nettsteder er allerede vist nettsteder, og for pengene, hvorfor ikke gå med et område som allerede er vellykket?

No comments:

Post a Comment