Monday, April 9, 2012

Holiday Dating: Å finne den rette gaven For Your kjæresten

Dating relasjoner er tøff nok, men å finne den perfekte ferie gaven til seneste flammen kan være enda hardere. Sender feil gave kan også sender feil budskap. Og hvis du har bare vært dating en kort stund, vet du kanskje selv ikke ennå alle dine kjæresten interesser og lidenskaper og gave som vil ta dem mest.


Og hvis du har bare vært dating kort tid, bør du gi en gave i det hele tatt? Hvis gnister gjensidig flyr, gå videre og være så romantisk som du føler. På den annen side, kan du hardest rammet Hvis du ikke er sikker på hvor du står. Noen ganger kan en altfor romantisk gave opprette awkwardness når det ikke er reciprocated. Det er vanskelig å gå galt med Köln. Noe som viser en spesiell innsats kan også være en fin gest. Hjemmelagde kaker i en dekorativ Tinn, eller du kan for eksempel spille DJ og brenne en egendefinert musikkmiks-CD.


Fortsatt ikke vet hvor du skal begynne? Her er noen ideer--


For henne


* En funky & casual klokke med skiftende band
* Boble bad og såper i en samsvarende duft
* Et utvalg av gourmet sjokolade
* Luksuriøse cashmere teppe


For ham


* En trio av gourmet kaffe og et krus i hans favoritt farge
* Sigarer
* Lær tidsplanlegger eller sak for sin iPod
* Billetter til hans favoritt sportsbegivenheten (men du får å komme)


For dere begge


* Champagne i en bøtte gravert med din elsker dikt
* Candlelit dinner ut på byen
* Registrer deg for dans lærdom, og nyte en hel måned av cha, cha cha
* En graveringseffekt iskrem scoop, utvalg av pålegg og en kvart av din favoritt smaken


Hvis du er fremdeles rådvill på hva du skal gi, hva med et gavekort? Selv om avgjøre fra hvilke butikk for å kjøpe sertifikatet kan være like underlige, har GiftCertificates.com en nyskapende løsning. Tenk å gi et gavekort der kjæresten din kan velge deres favoritt butikk!


GiftCertificates.com tilbyr en SuperCertificate ® som gjør at personen som mottar din gave hakke fra over 200 beste butikker, restauranter, Spa, jewelers og mer. Det er en gave som er alltid verdsatt fordi det gir også gave valgfrihet.


La henne gå vill! Kan hun elsker å bli bortskjemt med en overbærende suge i karet med et gavekort fra Spa Finder, en stabel med romaner fra B. Dalton eller den perfekte diamant fra blå Nile.com. Og for ham? Han vil få hva han ønsker som et skjerf å holde ham varme på vinterdager fra Barneys New York, en sporty nye ur fra Fossil.com eller en myk genser fra Land's End. Din honning vil ha det gøy å velge fra disse og tusenvis mer gaver... samtidig å huske du ga denne fantastiske gave erfaring.


Ikke bare sende den riktige gaven uttrykker din hengivenhet, men kan også sette scenen for å svare på den evige dating spørsmålet, "Hvor er dette forholdet kommer?" Velge riktig tidspunkt for å gi din gave (en champagne toast under mistelteinen) og gjør det enda morsommere - en ferie, fylt med romantikk og latter.

No comments:

Post a Comment