Thursday, April 5, 2012

Online Dating råd

Online dating tips har gjort til døden, men det finnes noen nye tilnærminger til år gammel problemet med hva du gjør og hvordan de skal opptre etter at du har tatt chatting på nettet og et skritt videre med beslutningen om å møte "for real" ut i verden for direktemeldinger.


Cyber stalking kan slå til virkelige stalking Hvis du ikke tempoet selv og finne ut så mye som du kan om hvem denne personen virkelig er før du velger å møte opp med dem på alvor.


Selv om ikke snakket om mye, er en av online dating tips som gjør en ny sprut på scenen til å logge på en bakgrunn sjekk område og delta. For noen få dollar i måneden, kan du ha den nye vennen sjekket ut av staten og lokale myndigheter. Hvis de nekter å gi deg deres virkelige navn, går der du. Slette dem fra profiler. Alle som er genuint interessert i du vil være interessert i din sikkerhet også, og selv om ikke helt idioten bevis, om å gjøre en bakgrunn sjekk på noen en vil virkelig luke ut wackos, eller ne tegn.


Når du returnerer en profil gjennom en online dating tjeneste, må du ikke fortelle dem hele historien din i en e-post. Det er lurt å ikke gå inn i en lang forklaring på hvorfor du var dumpet (eller valgte å dumpe dem) heller. Være positive, være oppriktig og fortelle sannheten.
Bokføre bilde- og svar til de som er sendt til deg. Et bilde er verdt tusen ord, husk, og så sende en god en.


Det er ikke en online dating regel å være kjedelig i profilen. Alle liker lange turer på stranden (ikke sant?), men alle nyte ekstremsport? Skriv om hva gjør deg en stor fangst, hva gjør du en person som marches til en annen trommis, og se hva du komme opp med.

No comments:

Post a Comment