Tuesday, April 17, 2012

Finn fin sjelevenn

Rette. En gang vi lurte på om vi var noensinne kommer til å møte våre egne. Vi spør hvis den vi er med akkurat nå er den virkelig betydde for oss. Det er litt for mange historier om folk finne "en", deres "tilsvarer", deres "twin sjel", at det til tider er det nesten føles for magisk å tro, men vi holde på å tro. Kjærlighet, faktisk, beveger seg på mystisk måter. Hvis du vil vite om det er mulig, er det. Du kan finne rette.


Soulmates antas å være vår "kjærlighet søkeord", den andre twin av vår sjel. Hvis du har episoder av lengsel og lengsel, er det fordi du ikke har møtt ennå spesielt noen som kan fylle opp ensomheten. Hvis du fikk frykt, har han definitivt måter å avta dem. Han kan sette en stopper for din usikkerhet; Han staver lykke. Soulmates heller utfylle amerikanske enn complete amerikanske.


Den første tegnet i kresne hvis han er som er når ditt hjerte og sinn fortelle deg at han er så. Vil du vite det selv om du ikke vet hvordan. Det er glede som soulmates bringe til alle.


Å vite hver av oss har en samsvarende sjel er en vakker ting å tenke på. Universet er så stort at reisen i å finne våre soulmates virker som et teppe av overveldende eventyr. Tanken synes mystisk men tugs inspiringly på heartstrings. Det gjør oss ønsker å våkne opp hver dag med denne brennende ønske om at vi kanskje bare snuble til dem. Scenariet kan få virkelig herlig, hva med en ikke så perfekt verden som vi har, og å finne sjelevenn i mest merkelige times er kanskje den vakreste tingen som kan skje med en person.


Så spørsmålet er, hvordan kan du finne rette når du har ikke noe sted å starte, og du har ingen hint på hvem du skal se etter? Enkel, det tar bare affirmation og bevissthet, og til rett tid vil du kunne gjenkjenne "en".


AFFIRMATION tro at du vil møte ham. Mens det er sant at du ikke trenger å gå på søker bokstavelig etter sjelevenn, tar det en positiv affirmation for å hjelpe deg å skaffe energien i universet som kan lede deg til ham. Som med kristne prinsippet: Spør og du skal motta. Opprettholde en bevisst anstrengelse å tro og forutse at en dag snart vil du møte. Det kan være en hverdag øvelse du kan øve som kan drivstoff du å leve livet ditt med lidenskap for kjærlighet.


OPPMERKSOMHET det ville hjelpe mye Hvis du kan holde øynene og hjertet åpen for mulig møter med en rette. Kjenner i ditt hjerte du vil møte ham og forestille seg i tankene dine hva en drøm som det ville være når det skjer. Noen kan skje for en rette så prøver ikke å diskriminere folk på forhånd. Bra for deg hvis du har en gave av discernment, men som valgt noen som har denne talent? Strategien er å være i kontroll. Seg på til denne aspiration at sjelevenn ikke er for langt unna. Være klar over tegn på at omringe deg fordi hvem vet, han kunne også se for deg.

No comments:

Post a Comment