Wednesday, April 11, 2012

Ord av råd om Dating Online

Dating online har gjort verden et mindre sted etter møtet at spesielle noen uansett hvor nær eller langt er bare et klikk unna.


Hvis en bestemmer seg for å prøve online dating, er her noen råd som en må huske på veien;


1. Ta den treg


Det er mange hyggelige mennesker online, men det er også noen dårlig folk som bare dra nytte av andre. Å være sikker på om personen en tilsvarende med er for ekte eller bare å spille spill, er det best å se etter inkonsekvenser. Hvis du er på en hvilken som helst forekomst, er det en følelse av tvil eller noe galt, deretter sitt beste for å stoppe og gå videre.


2. Ikke gi ut personals


Siden en ikke har noen ide som denne personen kan være, er det best ikke å gi ut personlig informasjon, for eksempel etternavn, virkelige e-postadressen og kontaktnumrene. Hvis personen en tilsvarende med holder på pressuring på dette problemet, er det best å Stopp også få kontakt med denne personen.


3. Spør for et bilde


Noen sier at det ingen spiller rolle hva som er på utsiden, men hva som er inni personen. Fysiske utseende teller tro det eller ei. Til å godkjenne personen som er snakker med online, er det best å be om et bilde. Av sikkerhetsgrunner, vil det beste ikke bare ett bilde, men i forskjellige innstillinger. Hvis denne personen ikke er i stand til å gjøre dette, deretter bør man også Stopp å ha kontakt med denne personen.


4. Fortsette med varsomhet


Tjene tilliten til folk skje ikke over natten. Ved å ta litt tid å vite mer om denne personen, vil en kunne se om dette kan på noen ytterligere eller være bedre å møte noen andre.


5. Møte bare når du er klar


Selv om en viss grad av tillit er etablert, er det best å bare bestemmer deg for å møte når en er klar. Akkurat som møte noen for første gang, skal man ta det langsom.


6. Velg en offentlig område


Før møte denne personen, er det best å fortelle folk liker venner og familie der en kommer. I interesse av trygghet og sikkerhet er det også best å møte på et offentlig sted. Hvis det er mange mennesker som er rundt, jo sikrere vil det i tilfelle datoen gjør ikke trening.


Møte folk på nettet kan være litt forskjellig fra møte noen nye gjennom venner. Likheter i begge situasjoner er; det tar tid å vite en person, og det er ingenting galt blir også forsiktig særlig med saker av hjertet.

No comments:

Post a Comment