Tuesday, April 10, 2012

Fordeler med å være sannferdig til din Online dato

Tror du har funnet noen som kan være din neste alvorlig partner online? De lange nettene du tilbringe chatting og sende hverandre privat e-poster hver dag kan virkelig få sitt hjerte hoppe over et hakk høyere. Når du endelig satt en dato for å møte hverandre, er du sikker på at du er trygg nok? Eller vil du irritere fordi du fortalt din online dato du er seks to i stedet for fem tre i høyde? Så innså du plutselig du burde vært mindre av en løgner på tidligere samtaler.


Ærlighet er svært viktig i alle forhold. Lese over fordelene ved å være sannferdig til din online dato og du aksepterer sikkert.


* Få flere folk til å sjekke ut din profil
Ikke engang en psykolog ville vite at det du har i profilen din er virkelig som du sier du er. Fyll ut din profil med en ærlig detaljert beskrivelse av deg selv. Stenke det med litt humor om din ennå - å - forbedre kvaliteter og du er garantert at noen vil meldingen du i løpet av minutter. Nøkkelen er å slå feil til noe morsom og forgiving.


* Få et godt førsteinntrykk
Et godt førsteinntrykk ville bety: "du er sexy på samme måte som du fortalte meg at du er" og ikke "jeg trodde du ville være tre tommer høyere." Når du kan fortelle din online dato om din fysiske attributter, kan du stole på en annen dato.


* Liggende krever mye tenkning
Liggende, sammenlignet med si sannheten, krever mer hjerne aktiviteter. Det ville være klart Hvis du lyver Hvis det tar deg fem til ti sekunder for å svare på et enkelt spørsmål som, "Er du fett?"


* Få hans / hennes tillit
Vennskap som er bygget på oppriktighet er mer sannsynlig å slå inn i en alvorlig relasjon. Tillit er like viktig som kjærlighet og respekt. Å være sannferdig til din online dato gjør det lettere for henne å stole på hennes hjerte til deg.


* Styrke din tillit
Å være tro mot deg selv viser hvordan du respekterer din identitet. Å vite din utfordringer og forbedre din personlighet ville få andre tiltrukket til deg, og ønsker du som du liker deg selv.


* Være mindre, bærer
Ikke bli presset Hvis en online dato ikke har samme hobbyer som du har. Det spiller ingen rolle hvis hun liker rock musikk og du liker countrymusikk. Så lenge du har et vindkast gå ut, er lyve for å få henne godkjenning ikke nødvendig.


Du finner ekte kjærlighet hvor som helst, selv online. Bare vær skeptisk og trygt når møte fremmede. Du kan ikke få her partneren din levetid, men møte noen som ville gjøre deg smile og latter er alltid enkle gleder i livet.

No comments:

Post a Comment