Friday, April 6, 2012

Hva å kikke etter en fyr: Tre krav på et sunt forhold

Kjære datter,


Hva vil du se etter i en fyr? Hvordan vil du gjenkjenne et godt forhold? Hva kan du gjøre for å bidra til et godt forhold utvikle seg og vokse? La meg gi deg tre ting som er nødvendig for sunne forhold av noe slag. Disse tre ting er respekt, empati og genuineness.


Jeg tror at du vet hva som menes med respekt. Når folk har respekt for hverandre verdsetter de hverandre. De vil vite hverandres behov, tanker sand meninger. Det kan være uenighet, men den motsatte oppfatning er respektert og selv verdsatt, hvis bare fordi oppfatningen er viktig til den andre personen. Dette kan være vanskelig å gjøre til tider. Det er knyttet til modenhet. Som vi modne vi er bedre i stand til å holde respekt for andre.


Tror om respekt som du gσtt ut med forskjellige personer. Vise respekt for din dato. Viser han respekt for deg? Er han interessert i dine meninger? Ber han hva du ønsker å gjøre eller hvor du ønsker å gå? Disse er tegn på respekt.


Empati er en flott egenskap å utvikle. Empati er muligheten til å sette seg selv i den andre personens sko og forstå deres visning og oppfatning av en situasjon. Denne muligheten kan ikke komme naturlig. Heldigvis, det er en ferdighet som kan utvikles. Bare begynne å trene ved å tenke at du er den andre personen i en samtale. Prøv å se deres synspunkt. Prøv å tenke som de tenker å forstå dem bedre. Du kan selv øve mens du ser på TV. Prøv å sette deg i de ulike tegnene sko. Prøv å se hver persons synspunkt, og hvorfor de er forskjellige.


Din dato, som ser ut til å vise empati? Synes han å lytte til hva sier du? Er han kunne Verbaliser dine ideer og se ditt synspunkt? Disse tingene angi empati. Hvis to personer kan gi empati for hverandre, blir konflikter løst på en enklere måte. Legg respekt til forholdet og ting er enda bedre. Sluttresultatet er en relasjon som vil heving og kompliment begge to.


Genuineness er knyttet til både respekt og empati. Du har å være deg selv i forholdet. Ikke prøver å sette opp en front og later til å være noen andre. Bare Vær du, med masse empati og respekt. Faktisk, hvis du ikke er ekte vil det til slutt vises, og det er en turn-off for de fleste. Når du viser respekt, må det være ekte. Når du viser empati, må det være ekte.


Genuineness kan være litt ustø tidlig i forholdet fordi du vil begge være på din beste oppførsel. Fasaden reduseres med tid, og forhåpentligvis du kan både være dere.


Respekt, empati og genuineness, beveger seg mot å gjøre dem en del av din relasjoner. Enda bedre, gjøre dem en livsform.

No comments:

Post a Comment