Sunday, April 29, 2012

Hvordan unngå Online Dating risikoer

Online dating har blitt en populær tjeneste i dag. Faktisk, er så mange mennesker over hele verden, det meste singler, medlemmer av ulike online dating-tjenester for å finne sine perfekt match.


Mens online dating-tjenester har fordeler, er det noen alvorlige ulemper til det også. Den viktigste bekymringen er sikkerhetsrisiko. Hvordan ville du vet at ellers søt og kjærlig chat-kompis av deg og du trenger i en elektronisk tjeneste viser seg for å være en voldtektsforbryter eller stalker?
Som tradisjonelle dating har online dating noen risiko. For å unngå fare, kan du vurdere følgende tips.


1. I din profil er det bra ikke å inkludere detaljert personlig informasjon, for eksempel din personlige Privatadresse, jobb adresse, telefonnummer, eller e-postadresse. Dating nettsteder, må spesielt de anerkjente som, du kontrollere at alle sine medlemmer er trygge. Noen gjøre det ved å kontrollere kriminelle postene av sine medlemmer, noen automatisk slette noen detaljert informasjon i din personlige profil.


2. Det er fint om du vet mer om personen du nettopp møtte online før å gi ham eller henne personlig informasjon om deg. Ta litt tid å vite ham eller henne først før du setter opp en dato med personen.


3. Ikke legge falske opplysninger i din profil eller et fotografi som er falske. Hvis du vil at personer skal være ærlig med deg også, være ekte i din informasjon. Ærlighet er den beste politikken. En cliché, ja; men det fungerer i online dating.


4. Det kan være bra å ha en e-postkonto satt opp i gebyr e-områder som Yahoo eller Hotmail. Gi denne e-postadressen til Internett-brukere som vil ha din e-post, i stedet for din hovedavdeling email adresse. I tilfelle du ikke vil at en person til å kontakte deg igjen, så minst din hovedavdeling email-adresse er trygt og gratis fra hans eller hennes e-post.


5. Vær på vakt mot folk som er å lyve for deg. Vær forsiktig med folk som:


-Ønsker å møte opp med deg umiddelbart og press på deg.


-Bug du å gi din personlig kontaktinformasjon når de selv ikke vil gi deg personlige kontaktinformasjonen.


-Er ikke konsekvent i gir deg informasjon om sine kampsport status, alder, sysselsetting, blant andre.


-Unngå å svare på spørsmål som er rimelige direkte.


6. Hvis noen er plager deg allerede, kan du slutte å sende ham eller henne meldinger umiddelbart.


Online dating er moro, men du må være klar over at den også har sikkerhetsrisiko også.

No comments:

Post a Comment