Thursday, October 11, 2012

10 Grunner til at Online Dating er en god idé

Snakk om sjarme. Online dating, eller Internett dating, har tiltrukket seg millioner av mennesker over hele verden på bare noen få år av eksistens. Hva er magic eller makt bak fenomenal trekk?


Hvis 40 millioner pluss folk gjør det, så er noe riktig. Så, det som trekker folk til online dating i slike store tall? Vel, er her noen fordeler og fordeler av online dating over tradisjonelle dating:


1. Volum: Kanskje den fremste fordelen er nesten ubegrenset tilførsel av folk online, alle med ett felles mål: å finne en dato. De store tallene tilgjengelig singler forbedre oddsen for å møte Mr. eller Miss/MS høyre. Og det er alltid friske "rekvisita" som nye folk fortsette å delta dating sites.


2. Ingen gjette (i de fleste tilfeller) på om den andre personen er tilgjengelig eller ikke, som de ikke ville være på en datingside hvis de var ikke.


3. Bredt netto: Online dating tilbyr deg mulighet kontakte flere prospekter på samme tid. Etter å utveksle e-post og/eller telefonsamtaler kan du se hvilke hvis noen er verdt å holde. Hvis ingen, bare fortsette søket.


4. Online dating eliminerer awkwardness av første Merkevarelansering. Det første sammenstøtet er alltid det vanskeligste for de fleste, og får over det gjør resten av erfaringen mye enklere.


5. Hastighet: Online dating er utviklet mot en rask og effektiv første kontakt. Når kontakten er gjort, kan du redusere ting saktere for å finne ut om du har en match.


6. Brukervennlighet: Prospecting online For folk som er opptatt, er veien å gå. Det er åpent 24/7, og du kan også bruke mengden tid som passer for deg.


7. Privacy: Du kan utveksle e-post og/eller telefonsamtaler til du er komfortabel nok til å avdekke mer, eller å møte personlig.


8. Web video chat og Webkonferanse alternativet lar deg se og snakke med den andre personen, noe som gjør det til en nesten personlige samhandling. Beklager, er det ennå ikke en måte å berøre eller lukte den andre personen via et modem (kyss).


9. Du vet allerede, til en rimelig grad, din potensielle dato ser ut i tillegg til hans/hennes alder, høyde, utdanning osv. Sammenligne dette til blinde dating.


10. Lav pris: kostnaden for Internett dating er langt mindre enn tradisjonelle dating som vanligvis innebærer kaffe utflukter, middager, filmer osv.


Hvis du ennå ikke har prøvd online bør dating, aka Internett dating, du minst gir den en prøve. De fleste av de anerkjente dating nettstedene tilbyr gratis prøveversjoner. Hvem vet, den rette personen kan vente på deg akkurat nå!

No comments:

Post a Comment