Sunday, October 21, 2012

Online Dating Horoskop

Har en dato dette lørdag? Bedre kontrollere hvis skjebne er på din side, med en rask titt på en online dating Horoskop.


Det finnes forskjellige typer Horoskop. Western dyrekretsen (Væren, Tyren, Tvillingene, etc.) er basert på bursdagen din. Den kinesiske Zodiac (Snake, drage, hest, etc.) er basert på din fødselsår. Det er også numerologi, som gir et tall som er tilsvarende til bokstavene av navnet ditt, dato, sted og time fødselen din. Du kan også få online tarot kort opplesninger og rune opplesninger.


Avhengig av hvor detaljert horoskopet er, kan du finne ut om ditt eget personlige formue eller din kompatibilitet med daten din. En personlig formue ser bare på hva slags "universelle krefter" du må vurdere i løpet av noe bestemt tidspunkt. For eksempel, noen dager vil du ha en høyere tendens til å komme inn i konflikter, mens det er andre dager når alt bare uanstrengt faller på plass. Dette betyr ikke at du er forutbestemt til å kjempe ved middagstid. Det minner du skal se og være mer bevisst-slags liker værmelderen forutsi regn, og sa: du kan også ta med en paraply.


Du kan også finne kompatibilitet diagrammer. La oss si at du var født i året av Dragon: kan du komme sammen med en som er født i året kanin? I det gamle Kina, ingen ekteskap var tillatt hvis deres Horoskop ikke var "auspiciously justert". Selv om du velger å ta deres råd med en klype salt, det gjør ikke vondt (og det er også slags moro) å sjekke.


Noen online dating Horoskop er gratis. Andre gir en gratis prøveversjon, så tilbyr mer personlig eller detaljert diagrammer for en liten avgift. Det kommer an på hva du leter. Noen vil faktisk gå så langt som å fortelle du hvilke dager som er best for å se folk, hvilke dager bør du bo i og se på repriser, hva slags lucky charms må du ta med deg. Andre gir svært generelle råd, som "Det er en god måned for å møte nye mennesker."


Andre dating Horoskop ikke Fokuser på å forutsi, men er verktøy for selv-bevissthet og refleksjon. Dette gjelder spesielt for tarot eller rune avlesninger. Mange av disse nettstedene mener at hva "kort" (eller andre verktøyet) forteller deg ikke er fremtiden, men ting som skjer i livet ditt akkurat nå som trenger adressering. Deres filosofi er at tanker eller følelser tiltrekke visse typer situasjoner, og når du ber om et horoskop du tar en form av "åndelige sjekk opp" så du kan korrigere hva blokkerer ekte kjærlighet.


Enten du velger å få en generell lesing eller et detaljert diagram, spådommer for et år eller en sjanse til å reflektere og vurdere hvor du er akkurat nå, kan online Horoskop være et viktig verktøy for dating.

No comments:

Post a Comment