Friday, October 26, 2012

Online Dating råd: Gjør det første trekket

Online Dating er ofte sitert som en fin måte for sjenerte mennesker til å utvide sin sosiale sirkel og finne kjærligheten, men mangel på tillit kan være like ille på Internett som det er frakoblet. For mange mennesker, gjør kontakten kan være ganske skremmende oppgave, og frykt for avvisning kan være like sterk. Det er noen viktige ting å huske på når du har funnet noen du ønsker å lage kontakt med.


Tradisjonelle kjønnsroller


Noen mennesker er fortsatt labouring under troen på at det er alltid mannen som bør kontakte kvinnen. Mens dette kan være sant for noen menn, spesielt i den tradisjonelle dating verden, er online dating scene ganske annerledes. Med så mange mennesker bruker de ulike dating-nettstedene, kunne en kvinne vente en meget lang tid hvis hun ikke gjorde en bevege seg. Heldigvis, det synes de fleste kvinner ikke er redd for å kontakte menn på nettet. Undersøkelser har også avdekket at det store flertallet av menn ikke er skremt av kvinner å kontakte dem og faktisk finne det ganske smigrende. Hvis mannen er sjenert selv, kan dette være den beste og kanskje eneste måten å gjøre kontakt.


Juksekoder og hjelpende hender


Mange nettsteder tilbyr i dag praktiske funksjoner for å ta stikket ut av å kontakte noen for første gang. Funksjoner som "blunker", "kyss" etc. er i utgangspunktet en måte å sende noen en rask forhåndsinnstilte melding ved å klikke på en knapp for å la dem vite at du er interessert. På enkelte områder, kan du sende multi-user hurtigmeldinger til alle som passer dine søkekriterier så kan du kontakte en hel Last av personer på en gang.


Hva som skal sendes


Dette er ikke en eksakt vitenskap, ettersom dating er en personlig ting. En melding som etterlater en person likegyldige kunne være akkurat tingen til interesse for en annen. Som regel selv, prøv å holde ting personlig. Kommentere den andre personens profil for å gjøre dem vet du tok deg tid til å lese den. Kompliment dem ved å fortelle dem hvorfor du valgte å sende en melding til dem heller enn noen andre. Kommentarer som "du har en fint smil" er god, men det er trolig best å unngå noen kommentarer om kroppsdeler, med mindre du er på et område som er annonsert for folk som er hovedsakelig på utkikk etter sex.


Når du skriver, inkluderer informasjon om deg selv, men skrive ikke for lang en melding, folk flest ikke ville bry leser så mye og, tross alt, du bare prøver å starte en samtale. Spør den andre personen om seg er en god måte å sikre de har noe å snakke om, hvis de ønsker å skrive tilbake.


Ikke alltid en avvisning


Det er lett å bli motløs hvis du har sendt noen en melding og mottok ikke noe svar, men sannheten er, det kan være mange grunner til at en person svarte ikke, og de fleste av dem har ingenting å gjøre med deg i det hele tatt. Dette er mer sant nettet enn noe annet sted, fordi det er enda flere elementer å vurdere. For eksempel betyr hva slags online dating folk kan være selektiv fra starten på hva de vil på en måte som er forskjellig fra tradisjonelle dating. Hvis du er usikker om ditt utseende, er det lett å anta det er bildet som sette mennesker utenfor, men i virkeligheten, det kan være noe fullstendig irrelevant som har gjort den andre personen tror du er inkompatible.


Det er verdt å sørge for din profil er så godt som det kan være, og inkluderer et bilde av deg før du begynner å kontakte folk. Mange mennesker vil ikke bry svarer til personer som har profiler ikke har et bilde, og mange vil ikke bry svarer til folk som har skrevet noe i det hele tatt om seg selv.

No comments:

Post a Comment