Saturday, October 27, 2012

Første dato Weirdness: At pinlig stillhet

Første datoer for noen kan være skremmende og hektisk. Ofte, er ens sinn og følelser overveldet av usikkerhet og frykt.


Samtalen er vanligvis en stor faktor for en positiv dato utfall, samt en stor innflytelse på svikt i din dato.


Bærer en samtale under en første date kan bli vanskelig og urolig til tider siden du knapt kjenner enkelt du er dating (spesielt på en blind date), gjør det vanskelig å åpne opp og tenke på et bestemt emne å snakke om og med liten spenning og nervøsitet, ting kan være veldig vanskelig.


På datoer er vanligvis en person redd for avvisning og feil; Dermed er nervøs og bevisste på hva jeg skal si. Det må være de riktige tingene; sparking hobbyer og interesser ettersom feil ord kan enten skade din date følelser eller gjøre samtalen kjedelig. Dette skyldes vanligvis en er svært bekymret over ens inntrykk av at han/hun er i stand til å formidle til hans/hennes dato.


Ens forståelsen kan føre til ødeleggende resultater, vanligvis lammende ens tanker og følelser, dermed hemme ens evne til å oppføre seg trygt og normalt som man gjør når han er i selskap med familie og venner.
Som et resultat, ender en opp i en svært ydmykende og pinlig situasjon, som en beskriver i dating som "pinlig stillhet".


Nesten alle er i stand til å bære på en uanstrengt, hyggelig og lett å gå samtale med personer som de er kjent med, og derfor har den riktige tilnærmingen, så en kan gjøre det med jente/fyren på sin første date.


En løsning her er å tenke forhånd tingene som du kan åpne opp eller emner som kan starte en god samtale; spør en felles venn av hans/hennes interesse, hobbyer, sport, karriere, etc.


En annen løsning er å slappe av og være deg selv; aldri lat til å være noen som du ikke. Husk at det er ingen bruk når daten din vil like for å sette opp en front; det vil være en god følelse å vite at din date likte du for det du er.


Aldri skryte, snakker hele tiden om utmerkelser og oppnådde resultater som dette vil bare angi arrogant inntrykk på deg. Holde samtalen så enkelt som mulig å holde unna diskusjoner om politikk eller religion.


Også, ikke forstyrre eller stille personlige spørsmål; Uansett hva din date ønsker å forholde seg til deg, vil han/hun fortelle deg på sitt eget. Aldri også snakke om dine erfaringer om tidligere forhold, idet denne ville lage din date urolig. Gjør din date føler seg vel med din samtaler, vil sikkert det være en gang rundt for dere begge.


La din date snakke, og du må lytte godt, som dette vil tillate deg å samle ideer om ting som interesserer daten din og gjøre disse som emner for samtalen, i tillegg til å bli kjent med din date mye bedre. Videre, å være en god lytter er en positiv funksjon som noen ideelle date kan besitte.


Ta note det de fleste ofte enn ikke, folk er fristet eller engang snakke om sin livshistorie. Vær forsiktig, kan dette bare bar daten din. I stedet, løsne opp og velge en enkelt emne eller generelle ting som filmer, mat, eller noe som er av interesse for din dato. Eller være morsomt og spøk litt, du ikke trenger å være alt som formell.


I utgangspunktet, når du lytter godt til daten din, du vet hva dere begge har til felles, så snakk om det, slik at du kan utvikle en god obligasjon.


La ikke "pinlig stillhet" bekymre, på et tidspunkt disse stillhet vil komme, men vet du at som de fornærme deg, de også fornærme din dato. Pinlig stillhet er aldri et grunnlag å konkludere med at din dato ikke er interessert i deg; han/hun kan bare være i en lignende situasjon som deg.


Slapp av og være deg selv. Når "stillhet" kommer, bryte det med en spøk, et kompliment eller et spørsmål og husk å være ærlig; La din date vet hvor nervøs du er (når du er). La din date vet hvordan du føler på denne første datoen vil ta bort spenninger på han/hun er følelse og vil gjøre ham/henne komfortable og kan håndtere situasjonen bedre.

No comments:

Post a Comment