Tuesday, October 16, 2012

5 Gode Tips om hvordan å få jenter

Blant de mange følelsene at mannen var skjebnebestemt til å oppleve, synes det at kjærlighet er de beste følelsene som noensinne er laget.


Ikke rart på hvorfor mange mennesker som ønsker å finne sine egne ekte kjærlighet å være lykkelig og leve et liv som er full av tilfredshet og satisfactions til tross for de mange forsøkene som livet har å tilby.


Ifølge noen undersøkelser, de fleste mennesker ønsker å gifte seg med en dag, det vil si hvorfor hver av dem er villige til å gå ut på datoer. I USA alene sa nesten 53% at de har datert mer enn én person om gangen.


Men koker begrepet ned til det faktum at selv om dating synes å være de ideelle måtene å begynne å utvikle et godt forhold grunnlagt på ekte kjærlighet, fortsatt det ikke kan være direkte konkludert at aktiviteten er relativt lett.


Ta for eksempel ideen av får en jente. Mange gutter er har en hard tid å finne den beste strategien for å få jenter. Dette er fordi mange gutter har også sin egen frykt, spesielt av frykt for avvisning.


Så for de som ønsker å vite hvordan du får en jente, og spør henne på en dato, er her fem måter som vil sikkert at du får en og ha det gøy:


1. Opprett en blendende personlighet


Ifølge noen statistiske rapporter uttalt nesten 30% av den voksne befolkningen i USA som er engasjert i dating aktiviteter at det viktigste attributtet som de leter etter, i en fyr er personlighet. Det er derfor de fleste jenter insisterer på at det ser ut ikke er at viktig, det som teller mest er personlighet av personen.


Så hvis du virkelig vil lykkes i å få en jente, prøve å skape et inntrykk først at du har den beste personligheten i verden. Dette kan bli projisert gjennom din sans for humor, tillit, og måten du bære samtalen med vidd.


2. Vær kul


Nøkkelen til å få en jente skal ikke prosjektet en aura av desperasjon. Selv om du ikke har datert en jente ennå, prøv å være kule og lage et inntrykk av at du ønsker å få jenta fordi du liker henne og ikke fordi du er i desperat behov av en partner.


3. Være klar for avslag


Problemet med de fleste mennesker, spesielt folkens, er at de har for høye forventninger når det gjelder dating og relasjoner. Faktisk, har nesten 62% av de som er i dating hevdet at folkets sannsynligheter og forventninger er svært høy i disse dager.


Derfor er det et must at folk må lære hvordan møte avslag, spesielt menn, slik at å få jenter ville være lettere. Husk at jenter kan fortsatt si ingen selv om du har den beste bilen, gode utseende og blendende personlighet.


Hvis i tilfelle du ikke var stand til å få den jenta du vil, kan du prøve å reflektere hva kan ha vært årsaken hvorfor hun hadde avvist du. Også, det er fortsatt andre jenter der ute som du kan slå til, så ikke være fortvilet


4. Vurdere "Nei" til jenta


Det er mange tilfeller der en jente kan si "nei" av to mulige grunner: en er at hun ikke liker deg, og den andre grunnen er at hun ønsker å gå ut med deg, men ikke i kveld. Dette er to forskjellige situasjoner som må være klart forstått.


Problemet med noen gutter er at de ta det personlig når de mottar noen former for avslag. Så er det bedre å analysere situasjonen og hensikten med jenta ved å si "Nei"


5. Være casual


Den beste måten å få en jente er å gjøre henne føle at datoen ville være svært uformell og ville ikke nødvendigvis innebærer en konvensjonell dato eller noe som ville innebære romantiske engasjement.


Hva betyr mest er for jenta å nyte hennes tid med deg slik at hvis både av dere stå en sjanse til å ha et godt forhold i fremtiden, minnet om din første date bør har blitt opptjent på fint tilbakekalling.


Poenget er at gutta bør aldri gjøre jentene føler seg presset i å si "ja" hver gang de blir bedt om å gå ut. Det som betyr mest i å få en jente er å gjøre det på at vedkommende vil være komfortabel og ville føle at hun vil være i gode hender.

No comments:

Post a Comment