Friday, October 5, 2012

Bør jeg spørre henne ut?

OK, så du liker denne jenta. Du liker henne så mye du ønsker å spørre henne ut. Det eneste problemet er at hun har en kjæreste. Slik at du ikke. Deretter skjebne skjer og et mirakel oppstår. Hun har slått opp med sin kjæreste. Over nå, dine venner er egging du for å gå og spørre henne ut. Det ikke ville vondt, sier de. Men du mener noe annet. Selvfølgelig ville det. Så du sulk og vente og bestemmer deg for at du ikke vil spørre henne ut. Eller ville du?


Det er så forvirrende til å bestemme noe som er der. Bør en riktig beslutning å gå fremover og ber eller bare vente det?


I ordene til en populær skoen brand, ville det virkelig ikke skade på alle Hvis du bare – bare gjøre det. OK, så det ville skade. litt. Men som noen gang ble lethally skadet fra et sønderknust hjerte? Så hva om du vil bli avvist? Det kan skade Ja, men erfaringen vil definitivt få deg sterkere.


Men hvordan vet du Hvis du vil bli avvist, med mindre du spør? Hva om hun sier ja. Ville ikke det være en overraskelse? Og du ville ikke ha visst dette hvis du ikke har bedt om i det hele tatt. Så skal du? Selvfølgelig bør du.


La oss innse det. Det er ikke lett å være i stand til å håndtere avvisning. De fleste menn som har blitt vellykket er vanligvis de som ikke tar personlig en avvisningen som kommer til dem. Dette livet prinsippet er faktisk veldig enkelt. Noen ganger er det behov for drama som beslutningsprosesser blir litt komplisert.


Hvis jente du spurte ut sier nei. Godta den og gå videre. Det er mange av fisk i havet, som sier går. Dette er mye bedre enn ikke vite i det hele tatt.


Samfunnet har lagt stor vekt på ego. The ego er noe som, når betalt for mye oppmerksomhet til, kan være litt distraherende og selvtillit bekjempe. Avvisning teller bare hvis du tror det teller.


Spør noen ut kan være ekstremt nerve reoler. Det er definitivt ikke lett. Men ber noen ut bare blir ekstremt skremmende Hvis du bare har severdighetene sett på deg selv, og hvis du er så redd for å mislykkes.


Svikt er ikke lett. Avslag er ikke lett. Men det mest strålende del i denne prosessen er uncanny muligheten til å være i stand til å gå videre til tross for en avvisningen.


Slapp av. Årsaken du får nervøs er vanligvis at du har svært lite alternativer, eller at du er så forelsket i denne kvinnen som ingen andre er bare som verdig til å bli med deg enn henne. Slik at alle sjansene for at du blir avvist vil definitivt spell litt som å være nær slutten av verden. Igjen, det kan ikke understrekes tydeligere, slappe av.


Løsningen på dette problemet er enkel, gå ut og samle flere alternativer. Én telefon nummer setter for mye press på deg til å få en jente Ja. Gå spør en annen jente som du liker mind du, og ikke bare noen som er levere ut hennes tall for alle å se.


Så hvis det første tallet ikke gå godt, gå videre og bosette for å ringe det andre nummeret. Ikke svette de små ting. Tiden er mer verdifulle enn å kaste bort på anger og alle de kunne har, wouda's og shouda's.


Det er en annen løsning å ikke la en mulige avvisningen ta best ut av deg. Hvorfor ikke gå og spørre noen ut med forventning om å bli avvist. På denne måten sparer det deg fra å være knyttet til resultatet. Ved på denne måten, er du faktisk la gå av alle mulige utfall. Du blir derfor mer gratis, åpen og godta av hva livet gir deg. Til slutt, du er å legge mindre press på deg til å bli akseptert, og du spiller med livets øret og leder et svært stress-fri liv.


Alt i alt, for å være veldig ærlig, spør noen ut på en dato er ikke en seng av roser. Det er å sette deg ned linjen. Du bokstavelig talt tilbyr deg selv opp til forholdet gudene for slakting. Men vent. Du også åpner deg til en rekke nye opplevelser som kan gjøre deg en bedre person.

No comments:

Post a Comment