Sunday, October 14, 2012

Hvordan du velger Online Dating Site That�s høyre For deg

Online Dating tegner flere og flere mennesker til Internett på jakt etter kjærlighet, men overflod av dating nettsteder kan være forvirrende for mange. Her er noen punkter å huske på når du prøver å bestemme hva datingside å registrere seg til.


Vet du hva du vil


Forskjellige nettsteder imøtekomme til ulike mennesker og deres behov. Faktisk er det sannsynligvis et område ut det catering til alle mulige deler av befolkningen. Når du kommer til å velge et område, hjelper det for å vite på forhånd hva du ønsker å komme ut av din online dating opplevelse. Du kan være ute etter nye venner, uformell relasjoner, ekteskap osv. Noen nettsteder imøtekomme spesifikke behov, mens andre er mer generisk i naturen.


Et par ting å huske:


Gratis nettsteder har en opplagt fordel, men er også ofte et tilfluktssted for scammers og timewasters. Gode nettsteder har moderere systemer på plass for å sikre området.


Større områder har flere medlemmer, men det er ingen garanti for folk på der i de samme tingene som du.


Mindre "nisje"-områder er mer sannsynlig å imøtekomme dine behov, men vil ha færre medlemmer.


På samme måte områder catering til lokale folk gjør at du kan møte mennesker som bor i ditt område, men større områder vil øke sjansene dine for å møte egnet mennesker.


Se deg rundt


Det er verdt å bruke tid sjekke ut noen forskjellige nettsteder før du begår deg selv til å tilbringe tid og penger på en bestemt en. Anbefalinger fra venner og familie kan hjelpe som et utgangspunkt, men hvis du ikke liker det du ser, kan du prøve noen andre steder og gjøre opp din egen sjel. En god måte å starte søket ved å skrive inn en bestemt ord (eller ord) fulgt av ordet "dating" i en søkemotor (for eksempel: indiske dating, enkelt forelder dating osv.) De fleste områder kan du utføre søk gratis, slik at du kan se hvilken type mennesker bruker området, og om det finnes noen medlemmer fra ditt område. Være skeptisk til områder som krever at du betale noe eller sette dine kredittkortdetaljer i før slik at du kan kjøre et søk.


Behandle denne forskningen stadium på samme måte som du ville gjort når du planlegger å kjøpe noe annet. Spørsmål å stille deg selv er:


Er det enkelt å bruke webområdet?
Produserer et søk nok profilene til personer som kan potensielt være passende?
Er prisene medlemskap rimelig?
Tilbyr det nyttige funksjoner som en chat-funksjon osv.?


Utseendet på området, er mens viktig, aldri like viktig som de som er på området. Ikke bør settes av umiddelbart ved et område du finne unattractive. Det er verdt kjører et søk og se om områdets medlemmer gjøre opp for mangelen på stil. På samme måte er et velutformet område ingen garanti for at du finner det du leter etter.


Registrer deg for en prøveordning


Mange nettsteder kan du registrere deg for en prøveperiode, gratis eller på annen måte før du forplikter deg selv til å tilbringe fullt medlemskap gebyret. Når du registrerer deg for en prøveversjon, kontroller at du tar deg tid til å lese vilkårene og betingelsene. Dette er spesielt viktig hvis gratisperioden krever at du sette dine kredittkortdetaljer i, som mange steder ville kreve at du aktivt avbryte din prøveversjon medlemskap ved et bestemt punkt i bli belastet hele beløpet. Aldri godtar du vilkårene du ikke har fullt lest og forstått.


Når registrert for rettssaken, kan du gjøre mest ut av den.


Noen områder kan du sette opp en profil for gratis, og det er best å gjøre at før du registrerer deg for en prøveversjon, for å spare deg tid. I begge tilfeller, kontroller du at profilen er best det kan være og ta kontakt med så mange som du kan. Dette vil hjelpe deg hvis du vil se om du får noen lovende svar verdt å betale ekstra penger for.


Gi den tid


Vær oppmerksom, øyeblikkelige resultater ikke er veldig vanlig. Det er mange faktorer som kan påvirke resultatet du får, og ikke alle av dem er å gjøre med kvaliteten på området. Avhengig av lengden av rettssaken du har, kan det være for tidlig å vite om du kunne møte noen på et bestemt nettsted eller ikke. Hvis du får ingen svar, skjønt, eller av feil type svar, kan du ikke vil beholde bruke penger på området. Noen områder vil la du lar en profil opp selv uten å betale, slik at du kan se om alle svar kommer og bestemme om det er verdt å tilbringe penger for å lese notatene.


Ikke gi opp


Hvis du ikke finner det du leter etter på ett område: Prøv en annen. Det er et område der ute for alle, du trenger bare å holde utkikk, og du vil finne sted der hyggelige mennesker henger ut.

No comments:

Post a Comment