Saturday, October 13, 2012

Første dato Tips � får klar

Gratulerer, du møtt noen du liker (gjennom venner, online dating-tjenester, på egen hånd, eller noen annen måte...) og du kommer på en dato!


Her er noen grunnleggende første dato tips for å hjelpe deg å få klar å din dato.


Apparel er selvfølgelig trickiest av dem alle, må du se nydelig, men som om det tok ingen innsats for å oppnå dette utseendet. Vel, jeg har til å bryte den dårlige nyheten for deg – ingen kan se veldig bra med ingen anstrengelse. Selv de tilsynelatende slobby rock starter investere hundrevis av dollar i sine designer loslitt jeans, og i deres well-trimmed bust.


På den annen side, du bør ikke gå over kanten på den første datoen, eller du vil sende meldingen av over entusiasme, som kan skremme din dato unna.


Så hva skal gjøre?


Kontroller først av alt du er ren, og at du lukter godt. Omgi ikke deg med en scented sky, men det er definitivt en verdig sak å bruke at dyr parfyme som samler støv i skapet.


Når det gjelder å velge et antrekk, har du å Følg en basic – føler deg komfortabel.


Du trenger ikke å bære det mest strålende og dyre elementet i garderoben. Hovedtanken er komfort, og når du føler deg komfortabel du er avslappet og på ditt beste.


Her er et tips til kvinner: overraskende, men vanligvis ikke bryr seg hva vi bruker: du er mest attraktive når du føler attraktive, derfor bør du bruke bare tingene som gjør du føler denne måten, og ikke liten kjoler (eller noen ting annet for at saken som kan gjøre du føler deg også selvtillit bevisst og ubehagelig).


Endelig – ikke endre noe så drastisk i utseendet før datoen. Klart likte når du fikk deg en dato, partneren allerede måten du ser, så ikke prøv å endre utseende for å imponere daten din.
Være naturlig og avslappet, og du blir på ditt beste.

No comments:

Post a Comment