Monday, October 8, 2012

Hvordan få en jente å gå på en dato med deg

Jenter kan være noen ganger vanskelig å overbevise spesielt når det gjelder å spørre dem ut på datoer. En person kan ikke klandre jenta Hvis det er grunner hvorfor hun ikke er tilgjengelig for datoen. Hun kan være opptatt på hennes arbeid eller hun kan være til stede en viktig samling. Det kan være en mulighet for at hun kan være usikkert fordi hun ikke brukes til å gå ut med andre menn.


Spør henne ut, kan det være et problem med en person som er ivrig etter å dato en jente. En person kan finne det vanskelig å høre magiske ordet "Ja" fra jente han ønsker til dato. Her er noen nyttige tips som ville hjelpe en person i å overbevise en jente å gå ut på en dato. Disse tipsene er påvist for å minske trykket i inviterer en jente.


1. Det best alternativet som en person kan bruke til å invitere jenta er gjennom telefonen. Det er viktig å slå nummeret riktig. Personen må være sammensatt når spør henne om hun vil komme eller ikke. Hvis hun sa nei på invitasjonen, bør personen ikke føle seg fornærmet eller føler dårlig om en avvisningen.


2. Person må være kul og fortsette samtalen ved å spørre henne om hun ville være tilgjengelig på en annen tidsplan. Hvis hun ble enige om å komme med ham i denne dagen, er det tid for at personen skal ha en plan som er satt i hans hode. Det kan være bedre hvis det er noen ideer for henne å vite hva planene for datoen. Det er viktig for henne å vite slik at hun kan justere hennes tidsplaner og møter.


3. Det er også forekomster at hun kan si at hun kan være tilgjengelig på et annet tidspunkt. Personen skal ha en annen plan som er utarbeidet i tilfelle hun har en stram tidsplan. Det er omstendigheter som jenta har en tendens til å handle at hun ikke er at helt sikker hvis kan hun komme fordi hun ikke ønsker å fornærme personen eller skuffe ham for avslaget.


4. Dersom en person ønsker å være sikker på at jenta sikkert vil godta invitasjonen, kan du bekrefte at jenta er interessert i å vite personen. En kvinne som er tiltrukket av en person er åpenbart enkelt å invitere. Personen kan aldri bruke magic eller triks for å overbevise av jenta til å gå ut med ham på en dato.


5. Bør spør en jente ut for en dato, han være bestemt på hans planer for den aktuelle datoen. Han må fortelle dato, tid og sted for datoen der de vil ha middag. Hvis personen har invitert henne til å komme i huset deres for å spise middag med sin familie, må han plukke jenta fra sitt hjem og drive henne til huset hans.


6. Husk å oppføre seg riktig på datoen. Å være en mild mann kan opprette hennes tenkning at han har god oppførsel. En person bør etablere en god personlighet på hans datoer. Dette gir personen du har motet i inviterer henne igjen for å gå. Hvis hun godtar, kan dette være en sterk indikasjon på at hun begynner å like personen.


7. Person bør ta muligheten i å vite mer om henne. Han kan stille spørsmål om hennes arbeid, siste og drømmer. Hvis hun entertains spørsmålene, er det et godt tegn for ham. Lytte til henne. De fleste jenter elsker å snakke mer om seg selv. Gi henne nok tid til å fortelle henne artikler og kommentarer. Personen kan vurdere om informasjonen han hadde lært, og han kan vurdere selv om han ønsker å dato jenta på nytt.


8. Hvis det er tiltrekningen mellom to personer dating, må han gjøre spør jenta igjen for å gå med ham så lenge tidsplanene møte. Han kan være sikker på at jenta har ingen tvil i kommer med ham på nytt fordi det kunne ha vært en gjensidig interesse på begge. De ønsker å bruke litt tid på nytt sammen.


Ikke vær redd for å spørre en jente å gå ut på en dato, så lenge det er ingen dårlig intensjoner for å spørre henne ut. Forsikre henne at hun vil ha en god tid og husk å være rolig og naturlig foran jenta.

No comments:

Post a Comment