Monday, October 29, 2012

Hvordan finne en Prom-dato

Hvis debut er en jentes introduksjon til samfunnet, så er prom night definitivt en senior student introduksjon til verden av dating. De fleste high school-elever pleier å gå på dato grupper å unngå kjeftet av sine foreldre. Andre går på stevnemøter uten foreldrenes viten.


Hva gjør prom night dobbelt spennende og en minneverdig begivenhet for høyder skoler eldre er det faktum at dating under prom er lovlig fra synspunkt av foreldre. De fleste eldre som ennå ikke er lov å gå på datoer er formelt gitt tillatelse av sine foreldre til å gå ut med en dato i løpet av denne tiden.


Problemet er, noen seniorer som konsentrerte seg om sine studier, og som ikke gå på hemmelige datoer nå har problemet med å velge sine partnere eller datoer for prom night.


Hvis du har en stabil gruppe av venner som du har kjent siden første klasse er det lett å få en referanse for en dato. Du kan selv velge blant dine venner. Senior gutter synes det er lettere å få promenadekonsert datoer fordi de kan alltid velge junior jenter som tror det er et tillegg til deres person hvis de ut på en date med senior gutta. Det er mer ofte jentene som har en hard tid å finne promenadekonsert datoer.


Det er mange gutter og jenter som venter på å bli spurt om prom. Problemet er; Hvordan velger man en prom-dato?


Nøye planlegging


Prom night annonsert flere måneder før plan å tillate forberedelse blant eldre, ikke bare i form av dekorasjonen og hele arrangementet, men også i form av prom datoer. Selv før promenadekonsert datoen er annonsert, må du allerede forberede en strategi for å gjøre din prom night minneverdig.


Hvis du allerede har en jevn kjæreste eller kjæreste deretter få en prom-dato er ikke et problem med deg. Hvis du ikke har noen ennå, så ser blant du krets av venner. Har du en venn som du føler deg avslappet med? Deretter kan du velge ham. Imidlertid vil det måtte være en vennlig dato med mindre du har en hemmelig forelsket i denne vennen.


Dine venninner kan også hjelpe deg å få en prom-dato ved å anbefale noen av sine kamerater eller selv sine brødre. Begynne å lete etter venner som har brødre som kan enten være din alder eller eldre enn deg. Noen fra en annen skole ville være OK, for så lenge du vet sin familiebakgrunn og du har gjort at han ikke jack the ripper.


Er forelsket i noen? Hvorfor ikke invitere ham eller henne for skoleball? Hvem vet, dette kan være starten på en spesiell vennskapet mellom dere to. Bare sørg for at personen du er innbydende for skoleball ikke allerede har en jevn kjæreste eller venninne som dette ville minske muligheten for invitasjonen din blir akseptert.


Du må forberede et sett med kriterier for ditt valg av en prom-dato. Først av alt, må du gå med noen som du allerede kjenner eller noen venner vet. Dette er å sørge for at du er trygt i hendene på du dato. Dette bør være en opprinnelige vurdering grunn tot eh hyppigheten av dato voldtekt i dag.


Neste, må du velge noen som du er komfortabel med. Prom night er ment for å være morsomt, og du ønsker ikke det å slå ut en katastrofe bare fordi du ikke kan være deg selv med fyr eller gal du kommer ut med. Hvis du kan slappe av med din promenadekonsert dato, vil du sikkert har en fin prom night. Velg noen du kan ha det gøy med, og som vil gjøre din prom night minneverdig.


En prom-dato som allerede er kjent for dine foreldre vil gjøre hele natten ut lett. For det første vil han ikke bli trakassert av foreldrene dine når han plukker deg opp i løpet av prom night. Foreldrene dine vil også ha en bedre natt venter på deg hvis de vet at du kommer med noen de kjenner til å være en anstendig person.


Du kan ha det beste promenadekonsert natt antrekket eller best å gjøre opp, men hvis du ikke har en dato som du er komfortabel med, så din prom night vil sikkert være mindre enn gøy. Og hva er prom night unntatt en natt å ha det gøy? Så gå få din Sjekkliste nå og begynner å velge prom-dato!

No comments:

Post a Comment