Thursday, October 25, 2012

Perfekt promenadekonsert blomster

Prom er uten tvil en av de viktigste hendelsene av en tenåring liv. For tenåringsjenter er det en hendelse som rangerer rett opp der med å få et førerkort. Prom er en kveld når unge kvinner får en sjanse til å føle seg som prinsesser i sine vakre kjoler, profesjonelt stylet hår, elegante sko, elegante kveld poser, og, selvfølgelig, omhyggelig valgte corsages og boutonniere.


Som en blomsterhandler, har jeg hjulpet hundrevis av glade tenåringer velge riktige blomster å matche sine promenadekonsert antrekk, så jeg vet hvor viktig denne hendelsen er i et ungt menneskes liv. Det er alltid min glede å tilbringe tid på å finne ut hva slags blomster de har i tankene, og hvilke farger og stiler vil tilpasse kjole og tuxedo. Mens jeg grundig liker å anledningen, forstår jeg at mange av disse unge menneskene skal bestille blomster for første gang i sitt liv. De er ofte nervøs og usikker på hvordan du får nøyaktig hva de har i tankene. Her er noen tips for å gjøre prosessen enklere:


• Bestill tidlig. Promenadekonsert oppstår under topp bryllup sesong, og noen ganger faller på Mother's Day helgen. Bryllup sesongen og Mother's Day er svært opptatte tidspunktene for blomsterhandlere. Mange av blomstene som er populære for bruk i corsages og boutonnieres er også populære i ordninger for både bryllup og Mother's day. Derfor bør du plassere bestillingen promenadekonsert blomst minst to uker før hendelsen. Dette vil tillate din blomsterhandler tid til å gjøre visse han eller hun har riktig antall høy etterspørsel blomstene på hånden.


• La daten din vet blomster som du liker, eller gå sammen for å bestille din blomster. Hvis du har drømt om et bestemt utseende for ditt corsage eller boutonniere, og du vet hva slags blomster som du vil i det, er det helt greit å la daten din vet at. Faktisk, gjøre mange par turen til blomsterhandler sammen og orden matchende corsages og boutonnieres, som har blitt en populær trend. Hvis du ikke er i stand til å gå sammen for å bestille din blomster, kan du gi din dato et bilde av hva slags blomster som du ønsker.


• Vurdere din date antrekk ved bestilling. Denne tips er spesielt viktig for unge menn som bestiller corsages. Åpenbart hvis den unge damen er iført en stroppeløs kjole, en pin-på-corsage kanskje ikke det beste valget. To svært populære stilarter av prom blomster er håndleddet corsages og håndholdt nosegays. Disse to stilene er det perfekte valget til å gå med en stroppeløs kjoler eller kjoler laget med tekstiler som kan bli skadet av pinnene. For å gjøre sikker på at du har den perfekte match for antrekket ditt, bringe i kjolen selv, et stoff fargeprøve, eller et bilde. Dette vil tillate din blomsterhandler for å matche blomster, bånd, og farger til din klær.


• Din promenadekonsert blomster trenger ikke å være dyrt å være vakker. Snakk med din blomsterhandler om budsjettet. Han eller hun kan foreslå billig blomster som, når den plasseres i en pent designet corsage, vil være hver bit like vakker som den dyrere varianter.


Alt i alt er det beste rådet jeg kan nok gi for bestilling av prom-blomster å ta deg tid til å engasjere seg din blomsterhandler i en samtale om hva du vil, hva vil tilpasse din klær, og hvor mye du ønsker å bruke. Husk at din blomsterhandler er en profesjonell og vil bli glad for å ta tiden du trenger for å plukke de perfekte promenadekonsert blomstene.

No comments:

Post a Comment