Wednesday, October 3, 2012

: Personals Photo Datingtips

Du er klar til å prøve online dating. Du har polert profilen din, og din beste venn har konkludert med at du er så attraktiv at selv de ønsker du hittil. Det har kommet til den tiden! Noen online som postet en dating personlige ønsker å se hva du ser ut. Hva bilde av deg selv vil du male når du viser et bilde sammen med profilen din?


Det finnes noen retningslinjer som gjelder for online dating bilder at du skal ta hensyn som vil forbedre din profil. Disse er som følger:


1. Legger til minst ett bilde av deg selv i profilen din! Hvis du ikke, setter du seriøst deg på en ulempe. Mange folk søker bare for folk som har lastet opp bilder. Andre liker ikke ideen om en "blind date", og vil ikke gå med et møte hvis de ikke har sett hvordan du ser ut.


2. Husk at du prøver å være en selger her; du prøver å selge deg selv. Se på bildene fra andre personer på den elektroniske datingside. Er din lignende? Så, du vil ikke skiller seg ut fra mengden! Bildet du bokfører bør være god kvalitet.


Gjør deg selv en tjeneste og glem skutt det noen tok av du da du var på en nattklubb forrige måned, kuttet bare til én side hvor din ex var fortsatt i bildet. Det er tonnevis av bilder som dette, og de gjør ikke folk som ønsker å finne ut mer! Profilen blir mer attraktive enn hvis du ikke hadde lagt ut et bilde, sannsynligvis, men du fortsatt ikke skal skille seg ut fra mengden og gjør deg rettferdighet. Spør deg selv hva du vil se om du ble medlem av målgruppen (vanligvis motsatt kjønn), ser på profilen for første gang, og være avgjørende.


I det minste har bilder som er tatt av deg selv for uttrykkelig formål med å bruke med dating-profilen din. Du trenger ikke å ha hatt det gjort profesjonelt, selv om det absolutt ikke vondt! Jeg foreslår at du finne deg selv noen som har en digital kameraet (eller har dem låne deg) og kan ta bilder vel, og tilby dem en halvliter eller tre å ta flere bilder av deg. Få dem til å ta en rettferdig rekke bilder (20 eller slik), kanskje på ulike innstillinger, fordi ikke alle av dem kan fungere godt, og fordi du har et godt utvalg å velge mellom.


Velg bakteppe nøye! En fin enkel tilnærming er å gå til et felt eller en strand når det er nær solnedgang, og har bilder tatt av deg selv mot denne bakgrunn. Bakgrunnen du velger skal vise deg selv i en romantisk eller morsom innstilling, og klærne skal være hensiktsmessig å denne innstillingen.


Hva med et interessant alternativ? Hvis du kjenner noen som er bra med kunst pakker for eksempel Paint Shop Pro, har dem male ut bakgrunnen, og endre bildet slik at det ser ut som et søkelys skinner på deg!


3. Det kan være en god idé å prøve og forbedre bildet, slik det ofte gjøres med bilder av modeller i annonsering. Hvis du har noen åpenbare, men liten, vanskapninger, kan disse være airbrushed ut med et maleri-pakken. Hvis du ikke kan gjøre det selv, kjenner du sannsynligvis noen som kan gjøre det for deg. Ikke gå over med dette; Kontroller at bildet fortsatt ser ut som du!


4. Ikke bli fristet til å lyve ved å publisere et bilde av George Clooney eller Catherine Zeta-Jones, med mindre selvfølgelig du virkelig er en av dem! Bildet må være en av deg selv, ellers når det gjelder et ansikt til ansikt møte, forholdet kan være før den selv begynner!


5. Dette tipset er ikke kjent. Legge til en kantlinje i bildet, farget det samme som hyperkoblingene på webområdet. Grunnen til dette er delvis å gjøre bildet ditt skiller seg ut, men også fordi de fleste bilder vises på online dating agency nettsteder er også koblinger til profilen din. Bildet vil deretter ser ut som en kobling, og det øker sjansen for det å bli klikket på. Hvis det er noe "utenfor" i bildet, bør dette har nøyaktig samme farge som bakgrunnen på området. Dette kan bli funnet ved hjelp av Alt-Print Screen for å ta et bilde av web-leseren når du er på dating nettstedet, og deretter limer det inn i en kunst-pakke, og identifiserer fargen derfra. (Legg merke til at noen online dating agency nettsteder allerede levere kantlinjer rundt bilder, kunsten ville ikke arbeide på disse.)


6. Hvis du har flere bilder av dere gjøre interessant aktiviteter og webområdet tillater det, kan du legge inn en bilde av dere gjør hver aktivitet i tillegg til hodet-og-skuldrene skutt. For eksempel, bilder dere ski mens du er på ferie, bilder som viser du braving stryk i white-water rafting; bilder av du gjør din favoritt sport. De bidra til å bevise at du gjør ting du si at du gjør i profilen, og de gjør profilen din mer interessant!

No comments:

Post a Comment