Tuesday, October 23, 2012

Hvordan håndtere avvisning fra kvinner

Er kvinner faktisk interessert i deg når de først ser du? Eller er det at de er interessert i hva de ser som en refleksjon av sine egne idealer og forventninger?


Og hva med når kvinner avvise du eller ikke engang gi deg en sjanse? Har dette skade deg før selv om andre gutta vil fortelle deg ikke å ta det personlig, eller å bare "holde på nærmer og du kommer over det"?


Vel kommer jeg til å hjelpe deg med å håndtere denne "avvisning" og sette den mer rett akkurat nå (gratis).


Hva er egentlig skjer er mange forskjellige ting og på ulike nivåer.


Jeg vil at du skal kunne skille en kvinnes svar til deg slik at du kan forstå det slik at det ikke skade deg eller selv påvirke deg, men heller at du kan lære hva har ikke jobbet, og dra nytte av hva fungerer.


Når en kvinne ser deg for første gang, er hun ekstrapolere hver minste detalj om du avgjøre om du kan være en plass for henne.


Disse vanligvis nøyaktig dommer hun gjør ut av de minste detaljene om du vil hjelpe beskytte henne eller åpner du opp til å ha en sjanse med henne.


I fremtiden vil jeg komme dypt inn i å få deg til punktet hvor du kommuniserer at du er alt hun kunne ønske selv om du ikke har den beste utseende eller penger, alder, etc.


Men for nå, denne data som hun dømmer av deg er enten jobber for deg eller mot deg. Du kan ha hatt kvinner blåse deg av eller flate ut avviser deg etter at du nærmet seg, og begynte å snakke eller de aldri ga deg en sjanse før du nærmet seg.


Er dette noe du bør ta personlig?


Jeg ønsker ikke å gi deg et grunt svar, jeg vil gi deg MENINGEN bak det; skjematisk og resonnement så bærer med meg, og det vil være verdt det.


En kvinne selv vet du når de hun først ser du?


Så hvordan kan du muligens akseptere noen form for avvisning?


Bare fordi du nærmet seg henne, og hun avviste du betyr ikke at du har en lav karakter eller er uønsket.


Betyr det?


Her er dårlige nyheter; noen av leserne på denne listen kan faktisk ha en lav karakter, og kvinnene er bedømme nøyaktig (men uten å vite mer b/c de føler de ikke trenger eller ønsker å finne ut mer).


Dette kan alle bli endret slik at enhver mann kan ikke bare mer nøyaktig skildre mer av hva hun er tiltrukket, men faktisk være at mannen i congruity.


Primærnøkkelen er for ham å komme i kontakt med sin egen naturlig / universell karakter og stoppe stole så mye på hans begrenset uavhengig eller sosial karakter.


Resten av gutta har sannsynligvis en høyere uavhengig eller sosial karakter, men bare være ikke seg selv når de nærmer en kvinne. De bruker en pick-up persona eller spiller front eller de er bare å være en hyggelig fyr (altfor hyggelig og ikke sitt sanne jeg).


Ellers er de bare ikke i kontakt med deres naturlig/universal karakter for å gnisten attraksjon anyways.


For mange fyrene disse dager (og det blir undervist) fokuserer på sosiale og selv independent (jeg er en hyggelig fyr) deler av deres karakter når det gjelder å tiltrekke kvinner.


Dette setter en mann opp for avslaget fordi disse to områdene er den minst viktig og er hva kvinner svare på minst når det gjelder attraksjon og hennes ønsker deg; Det er bare veldig vanskelig å se gjennom den når kvinner har blitt herskere av sosiale "matrix".


Naturlige orden er snudd rundt i vår sosiale atferd mønstre, så du må bare se gjennom alle sosiale påvirkning og håndtere hennes biologi; Det eneste som endres ikke, og er hva er essensen av hva hun ønsker at (sunn) menn vil innse.


Så hvis du fokuserer på din sosiale "plukke opp spillet" du kommer til å få ekte bra på det, og deretter på grunn av din høy karakter, diagrammer arbeidet i revers slik at til slutt hun kan føle en gnist av attraksjon. Med andre ord:


Du må snakke henne inn i den og la henne innser at du er en mann av høy karakter.


Dette tar lengre tid fordi du startet på feil ende av karakter kontinuum i kommunikasjon og skildringen av deg selv til henne.


Som jeg sa det også setter du opp for svikt fordi du må få alle ordene akkurat og hennes måtehold er vaklende.


Forhåpentligvis vil dette hjelpe deg å forstå hvorfor menn er avvist mer og kanskje selv i siste noen ganger. Forstå det er nøkkelen til å sette den i det plass og deretter endre for å gjøre det mer effektivt.


Når du er en mann av høy naturlig/universal karakter og formidle dette med kroppsspråk (ofte nok alene), universal/naturlig del av kvinnen vet for å svare deg, og du trenger ikke å bruke ordene.


Hun er forberedt for å vite hvordan å svare og bli tiltrukket av en mann som har en sterk tilknytning til hans universal/natur (som pleide å være nesten alle menn, men folk var mer lokaliserte deretter).


I dag, er svært få menn i sin helhet berøring med denne og de som er, er gutta som er scoring mest med kvinner. Det er så enkelt.


Hvis du kan komme i kontakt med den naturlige/universal kraften som er større enn du (og er din arv) kan du angi at makt til å skape tiltrekning (naturligvis), og gjør det en del av din egen karakter... legge det til spillet ditt og vil det gjøre hele forskjellen.


Du trenger ikke engang å håndtere avvisning lenger fordi du vil være i stand til å lese og kommunisere med kvinner på nonverbale nivå (det usagte), som tidligere var usynlig.


Så tilbake til avvisningen utstede... Når en kvinne ser deg, og du er ikke effektivt kommunisere at du er en mann av høy karakter (enten incongruently eller fordi du ikke bare er det ennå), hun mest sannsynlig vil ikke gi deg en sjanse.


Nøkkelen er å forstå hvor du er på karakter kontinuum.


Hvis du er en flott fyr (fin), så husk at hun bare dømmer hennes første inntrykk av deg. Du kan ha en høy selvstendig karakter og bli en fin fyr så bare skille det fra det faktum at du var for tiden lav på den naturlige / universal delen av din karakter, og det er delen var hun nekte av, ikke du.


Så ikke ta det personlig. Når du utvikle en høy karakter over listene ikke bare vil du aldri trenger å håndtere avvisning igjen, men når du spiller den av visse regler (regler) hun vil være den som er avvist eller Diskvalifiserende seg til deg og du vil ha makt langt.


Du vil alltid ha det siste ordet.


Alt du virkelig trenger å ha selv om du har en lav uavhengig og sosiale tegn/status er en sterk tilknytning til din naturlige evne (esp. Hvis du ikke pen, fattige eller er mye eldre).


Så hvis du har vært med fokus på sosial karakter og bruke teknikker og pickup linjer til å utvikle din karakter for å kunne velge en kvinne opp... bare vurdere arbeider på din naturlige / universell karakter i stedet. Det er det teller så mye at en kvinne vil hjelpe deg å hente henne ved å gi de riktige signalene når du har en høy karakter. Du vil ikke selv må plukke opp linjer deretter.


Det er faktisk ikke inntil nylig at vi faktisk hadde plukke opp linjer eller et behov for å studere dette. Du må bare skille tvunget virkeligheten fra naturlige, tidløs virkeligheten av attraksjon og kvinnelig reaksjon og skille ut alle hva spiller ingen rolle (for eksempel hennes ustadig selvstendig karakter når det gjelder attraksjon og det er ikke beskjeftige seg med det).


Forhindre avvisning og isolere muligheten for det ved å forstå modell magnetsystem og diagrammer. Hun er ikke avvise du, hun er bare å plassere en oppfatning på deg, og dømmer deg først for å se om du møter henne expectational svar/ideell.


Jeg liker å si;


Hun kan ikke sove med en mann av lav (mm) karakter like mye som du ikke kan sove med en stygg, fett chick.


Og hvis du har tatt en for hjemmelaget, det er omtrent så ofte hun sov med en mann av lav karakter (til tross for sitt utseende).


Så sørg for at du ikke bare kommunisere de riktige tingene men være mannen i det høyeste tegnet som du kan.


Det er viktigere enn din sosiale tegn/status eller din egen indre spillet og personlighet, det handler om din tilkobling til den universelle kraften av maskulinitet og sikre indre styrke.


Feminine energien i henne vil herske over hennes ustadig uavhengige oppførsel, og kroppen hennes bare kan ikke være i stand til å motstå. Dette kan skje i et par sekunder av henne å se deg.


På dette punktet vil kvinner, nærmer deg som gale og kaste ut alle slags tegn fordi denne typen mann som er i kontakt er så sjeldent i disse dager. Verk allerede kuttet for deg.


Hva ville det være verdt for deg å slå bordene, aldri bli avvist og live den slags livsstil med kvinner uansett din ser ut, alder, inntekt eller sosial status?


Det er ikke en tøddel knep. Det er ekte. Og det er hver manns arv, men han har å omfavne og godta den. Jeg messenger fordi denne kraften er større enn den største av alle mann i historiens egen selvstendig karakter.


Du trenger ikke å være en superstjerne plukke opp karakter, du må bare være en mann av (naturlige) tegn, og du vil kunne fange kvinners interesse bare ved å gå på rommet.


Og når du allerede er spurring attraksjon i henne, og hun kan stole på deg av din kropp omgangsspråk, det er mindre av en sjanse du vil bli avvist anyways.


Og hvis du bor i en dominerende virkelighet der hun er tiltrukket av deg og ønsker å være pluss ta naturlig tilnærming kan du forhindre avvisning helt.

No comments:

Post a Comment