Wednesday, October 24, 2012

Hvordan lage romantiske øyekontakt

Du går inn i en bar. Du undersøkelse stedet og øyeblikkelig du fange noen ser på deg. Så, naturligvis, du ser på som noen også. Det er først senere at du finner ut at begge av har du faktisk tatt hverandres øyne. Så hva er det neste best tingen å gjøre?


Ikke vær redd. Å ha tillit i deg selv vil gjøre det en meget lett for de fra det motsatte kjønnet å legge merke til og ta en ekstra titt på deg. Øyekontakt er bare en av mange måter å tiltrekke seg en like ivrige vil være venn eller en spesiell venn.


Det er godt å ta note om at direkte øyekontakt er svært viktig å etablere det vil være første romantiske øyeblikket og gnist en pågående-hvem vet? -romantisk forhold.


Vanligvis, gjøre de i kjæresten og kjæreste relasjoner dette under den første perioden av deres bli kjent med hverandre fase. Ektemenn og hustruer ville også gjøre dem mye god hvis de også vedlikeholde ser på sine partnere. Noen ganger, regningene, barna har tatt av en masse gnist fra gifte mennesker. Romantisk øyekontakt er en fin måte å antennes noen tapt lidenskap og intimitet.


Ser gjennom hverandres øyne under det som synes som alltid som alle de andre menneskene på rommet – hvis det er noen-synes bare å gradvis tones bort til bare to av du bokstavelig talt har øynene for hverandre er en måte å sement det faktum at du har den andre personen i dine tanker.


Direkte øyekontakt snakker også volumer hvilke ord noen ganger ikke fullt formidle. Det uttrykker selvsikkerhet og visshet om deg selv og hva du kan gjøre og bringe i forgrunnen av en forestående forhold eller i å hjelpe vedlikeholder en.


For enkelt personer som er dating, eller ønsker å date en potensiell betydelig andre, er det viktig skjønt at når etablerende øyekontakt, du la ene du ser på varsel og ser på deg også. Sjekke noen er en ikke-verbal gest som bare så på samme måte betyr: Jeg er interessert.


Så mye som mulig, etter å etablere direkte øyekontakt, kan du tilbringe en betydelig mengde tid med personen du vet du er interessert i. Gjør så gjør det mulig å uttrykke hvor mye du setter pris på den andre personen.


Hva bør du gjøre hvis du er sjenert? Slapp av, ta noen dype åndedrag. Snart vil du komme til å innse at ordene bare kommer naturlig ramlet ut av munnen din.


Her er en pen triks som kunne man lett gjøre hvis han eller hun er å ha problemer med å opprettholde som alle viktige øye kontakt. Hvis du bare ikke kan se noen direkte, kan du prøve å se på den midtre delen av personens ansikt, spesielt ene mellom personens øyne og øyebryn, bare litt over personens nese.


Da opprettes en illusjon, i tillegg til inntrykk av at du spent ser på personen direkte. Det kan vise seg for å være litt vanskelig senere når du innser at du synes å være å ha en samtale med den personen pannen, men du får taket på det.


En givende og nye potensielle forholdet er i verk, hvis du prøver å gjøre en innsats for å se folk øye til øye.


Tro det eller ei, foruten øynene er det andre deler av ansiktet som kunne brukes til å etablere et potensielle romantisk forhold. Og akkurat som øynene, det trenger ikke å være spesielt fysisk. Prøv å gjøre bruk av dine lepper, spesielt hvis du er en kvinne.


Bruke lipgloss og noen ganger bite din underleppen i enkelte punkter under samtalen-dette er når det er antatt at du var i stand til å etablere øyekontakt, og gjennom det du er nå på uformelle engelsktalende treff - kan tiltrekke ytterligere oppmerksomhet. Det hjelper også hvis du er i en lys stemning. La et par morsomme, vittige og lys vitser løs. Dette for å hjelpe etablere som mer enn øynene dine, din personlighet er like stor en magnet.


Alt i alt, er romantiske øyekontakt rettferdig en tips i forholdet isen berg. Det er ikke være alt og avslutte alle av en ville være forholdet. For den ledige er det et godt sted å starte selv når reeling i de ettertraktet fangst. For den allerede gift er det en god og effektiv måte å opprettholde brannen i din langsiktig forhold.

No comments:

Post a Comment