Tuesday, October 30, 2012

Arbeidsplassen Romance Tips: Beste Inter-kontor Memo å huske

For de fleste unge karriere folk finner de tilbringer nesten 35% av sin tid på arbeidsplassen enn på sine respektive hjem. Som står til nesten 9 timer med arbeid, arbeid og arbeid.


Av denne grunn befinner de fleste av involverte i denne typen situasjon seg sin plass i den sosiale verden fordi de rett og slett ikke har tid til å møte andre mennesker lenger. Faktisk, har de ikke engang tid for seg selv.


Det er derfor det er ikke slik en forferdelig åpenbaring da noen undersøkelser viste hvordan 67.8% av spurte, alle jobber, men i forskjellige firmaer, er inn i forhold til sine kolleger. Dette fortsetter for å vise at på grunn av tid begrensningen at de fleste fagfolk har, og på grunn av mangel på omgjengelig tid de trenger, de fleste av dem viderekoble til aspektet ved å få en romantisk partner på kontoret i stedet.


De fleste av de som er involvert i denne typen relasjon hevder at arbeidsplassen syntes å være en naturlig yngleplass for romantiske par siden de er sammen i mer enn 40 timer i uken.


Også, de hevdet at å opprette en relasjon på kontoret er uunngåelig fordi de fleste av dem får sammen med hverandre godt basert på premisset om at de dreier seg om det samme miljøet som starter felles interesser, tro og bakgrunner.


Imidlertid på grunn av noen profesjonell etikette rundt på kontoret forakter noen selskaper ideen om å ha sine ansatte å være involvert med hverandre. Sjefene mener at romantisk og intime relasjoner kan bringe om uaktsomhet på deres respektive jobber.


Videre er visse feil sett på denne slags forhold. Det er en høyere sannsynlighet at paret kan ha en konflikt av bekymring med hensyn til deres respektive plikter i kontoret og deres plikter og ansvar med hverandre.


Derfor, for dem hvem ikke kan hjelpe, men bli forelsket mens du gjør månedlige varelager, her er en liste over noen arbeidsplassen romantikk tips for å holde deg ut av randen av katastrofe:


1. Tror første før du bestemmer


Tidligere beslutter opp på denne saken, ville det være bedre å tenke først, sannsynligvis hundre... ingen gjør at tusen ganger tidligere beslutter opp på den.


Prøv å tenke på mulige konsekvensene og fordelene som du kan få fra forholdet. Hvis forholdet ikke fungerer, vil du være klar til å ta konsekvensene?


2. Vurdere hver prospekt


Å etablere en verdt forholdet med dine kolleger skal primært være basert på dens verdig for en dato.


Det ville være bedre hvis du vil evaluere på upshots av dating person basert på hans eller hennes posisjon i selskapet, dets verdi og mulig corollaries av separasjon, om noensinne.


For eksempel, hvis du ønsker å spørre din kollega på en dato, prøve å tenke først på spørsmålet om rivalisering mellom deg og din officemate og grov situasjonen som både av du kan være i etter bruddet.


Prøv også å se den mulige vinkler av biasness etter sjefer dating underemnene. Spørsmålet om "favorisering" kan skje.


3. Være smart


Huske på at grunnen hvorfor Gud plasserte våre sinn over våre hjerter er for sinnet til å råde over alt. Så hvis du er plutselig blir snooped med noen ansiennitet i kontoret, ikke bli bedratt ennå. Prøv å teste denne personen for noen pålitelighet spørrekonkurranser og satte ham mer på varmt vann.


Poenget her er at hvis noen gang han prøver å etablere et godt romantisk forhold med deg, er det bedre å være trygg på at hans intensjoner er for ekte og bare fordi han er på utkikk etter noen avledning på kontoret.


4. Vennskap som det beste grunnlaget


For et spirende romantisk forhold på kontoret er det best å holde fokus på å skape vennskap først. Dette er fordi noen mennesker trodde at vennskap, som kjernen grunnlaget for ethvert forhold, er bedre enn bare en pause fra arbeid forhold.


Gitt alle at kan arbeidsplassen romantikk være veldig morsom og drømmende. Imidlertid bør ett eller begge av dem innse at office romanser ikke er basert på en kontrakt som kan utløper når den avsatte tiden er utløpt. Det ville være bedre å høre slike relasjoner å vare en levetid selv om begge av dem allerede har pensjonert fra jobben sin.

No comments:

Post a Comment