Friday, October 19, 2012

Er Online Dating rett For deg?

Negative nyheter selger. Dette kan forklare trykk forkjærlighet for mareritt erfaringer med online dating eller Internett dating hvis du foretrekker.


Lagt til dette er negative synspunkter og stereotypier som, "online dating er for geeks" og "online dating er for det desperat". Denne artikkelen handler om dispelling noen av de vanlige negative synspunkter og stereotypier ved å presentere fakta.


Vanlige tankefeil og sannheter om Online Dating


Feilslutning: "Online dating er ikke trygt; Jeg har hørt altfor mange mareritt historier."


Sannheten: Mareritt historiene du har hørt er faktisk sjeldne og mer sannsynlig å forekomme i barer, nattklubber og gratis chatterom. De vises bare felles-sted på grunn av publisitet de får fra pressen.


Anerkjente dating-tjenester, gå ut av deres måte å sikre trygg og sikker dating miljø for sine medlemmer. Plus eliminerer kostnadene forpliktelse mange praktiske jokere og lowlifes.


Feilslutning: "Online dating er for geeks."


Sannheten: Undersøkelser viser at fleste av online daters er normale folk med minst en høyskoleutdanning, en karriere, over gjennomsnittlig inntekt og er sosialt aktiv. De fleste er interessert i et seriøst forhold.


Feilslutning: "du har å være bra med datamaskiner."


Sannheten: Hvis alt du kan gjøre er å klikke en mus og sende en e-post (som du kan lære på noen minutter), er du klar for online dating. Populære dating-nettsteder gjør det enkelt for deg, og vil lede deg gjennom.


Feilslutning: "Online dating er for løgnere, tapere og desperat."


Sannheten: Online dating nettsteder indikere deres medlemmer har en tendens til å være betydelig høyere utdannelse og tjene over gjennomsnittlig inntekt, oppriktig og ærlig mennesker på jakt etter serous relasjoner.


Feilslutning: "det er ikke trygt å møte fremmede online."


Sannhet: Det er aldri virkelig trygt å møte fremmede hvor som helst, minst av alle barer og nattklubber. Online dating lar deg være anonym kassaskuff komfortabel nok til å avsløre mer til mest passende prospektet.


Feilslutning: "det tar/krever en stor tid forpliktelse."


Sannheten: Online dating er det eneste mediet akkurat nå som lar deg gå kompis-jakt når det passer deg. Det er åpen 24/7, og du kan gjøre det i fritiden.


Feilslutning: "mennesker lyve og uriktige opplysninger om seg selv."


Sannheten: Folk løgn og fremstille seg selv i person også. Med riktig sjekker, dating noen online utdanning, og gode gamle guts du kan lære å avdekke bedrag enkelt og raskt.


Feilslutning: "jeg ville være flau hvis noen har funnet ut."


Sannheten: Hva er sjansene for noen som vet du snuble over din personlige annonse blant millioner i en datingside blant hundrevis? Og hva ville de gjøre det i første omgang? Hvis de er overflate, er de på samme båt med deg.


Feilslutning: "jeg ville være flau å fortelle venner og familie som vi møtte på nettet."


Sannheten: Men du ville ikke være flau å fortelle dem at du møtt i en bar? Hva er viktig er at du finner noen som gjør deg glad, ikke om du har møtt i en bar, kirke, eller via et modem. Se deg rundt, og du finner par som møtte på nettet, og er glade, selv stolt over å si så.


Feilslutning: "du må være god til å skrive."


Sannheten: Faktisk, samtalen-smak skrive fungerer bedre som den har et personlig preg. Bare skriv som du snakker og du er god til å gå. Bruke stavekontrollen som følger med de fleste tekstbehandlingsdokumenter som Word eller WordPad. Noen av disse Kontroller grammatikk også.


Feilslutning: "Online dating er for ung og rastløs."


Sannheten: Undersøkelser viser at den raskest voksende segmentet i online dating er 40 år pluss. Dette er delvis på grunn av andre metoder ikke å være så åpen for dette segmentet, og det faktum at karriere og andre forpliktelser pleier å topp på rundt denne alderen.


Feilslutning: "Online dating er for gamle, slem eller desperat folk."


Sannheten: Eldre mennesker er den raskest voksende segmentet i online dating, rett og slett fordi det gir dem en enklere og raskere måte å møte potensielle kameratene. Men yngre mennesker fortsatt gjøre fleste, spesielt de som er opptatt i karrierer.


Feilslutning: "det er for folk som ikke er sosiale og har problemer med å finne en dato."


Sannheten: Risikoen for å gjenta, online dating medlemskap består hovedsakelig av profesjonelle, oppriktig og romantisk folk som er også sosialt aktiv. Internett dating tilbyr dem rett og slett en enkel og tidsbesparende måte å møte likesinnede mennesker.


Feilslutning: "det er altfor upersonlig. Det er ingen ekte kjemi ikke føles ekte."


Sannheten: Hvis du noensinne har lest en historie som kjørte deg til tårer vet du at skriving formidle følelser. Også, topp dating severdigheter nå tilby stemmesamtaler og videokonferanser. Du kan se og snakke med den andre personen, noe som gjør en nesten personlig dato.


Feilslutning: "det er for dyrt."


Sannheten: Hvor mye er (potensielle) perfekte partner verdt for deg? Online dating faktisk koster mye mindre enn tradisjonelle dating som innebærer kostbare middager før du selv finne om du har noe til felles.


Dating på nettet kan du finne om du har noe til felles, og til å kjenne hverandre til en rimelig grad før selve møtet.


Konklusjon: Online dating er en av de mest fantastiske, sunn og tiltalende måter å finne en ledsager eller selv en levetid partner. Hvis du ikke har prøvd det, skylder du det til deg selv å gjøre dette. Topp-karakter dating nettsteder tilbyr gratis prøveversjoner før du begår, så hvorfor ikke prøve online dating i dag?

No comments:

Post a Comment