Sunday, October 28, 2012

Hvordan bli mer attraktive: Må ha sans for Humor!

Menn som har stor sans for humor rangert som nummer tre som en personlighetstrekk som tiltrekker kvinner på resultatene av undersøkelsen utført av flere magasiner. Topping undersøkelsen er fysiske utseende og nummer to, finansiell stabilitet.


Ler kan være er svært gunstig til en helse, ifølge forskere. Og en stor sans for humor, som skaper latter, kan gjøre en masse forskjell spesielt når dating kvinner.


Mange kvinner se en fyr med en stor sans for humor er svært attraktiv hovedsakelig fordi det gjør samtalen mye lettere, det gjør dem latter og dating en mann som er svært alvorlig i hans utsikter i livet gjør samtalen tung og kan bli veldig kjedelig, ifølge studier, blant to hundre studenter.


Samme studie viste at kvinner som intelligente menn og en stor sans for humor er knyttet til etterretning, som en mann med vett kan tenke raskt, stand til å produsere en spøk umiddelbart som egner seg til situasjonen er flink Ja, og er ingen "non-sense".


Faktisk, "latter er den beste medisinen". Betydelig forskning og studier har vist at latter og humor fordeler kroppen så vel som følelser. Det øke "immunforsvaret", reduserer stress, slappe av musklene, "senker blodtrykket", øker smerte toleranse og påskynder prosessen med healing. Ikke rart kvinner føler seg så bra å være med en mann med stor sans for humor!


Menn som har god sans for humor er alltid glad. Til dem er hver dag solrik. Skal vises mørke skyer, og de avhenger av latter, sikre at alle problemer vil passere og i stedet for å bli motløs, gå de videre med så mye håp.


Selv om en mann ikke er virkelig det attraktivt fysisk, men med en stor sans for humor, er kvinner vanligvis trukket til ham. hvorfor? Fordi i henhold til de fleste kvinner i en undersøkelse resultat, er de mer rolig med disse typer menn, som de gjør kvinner Le, og som et resultat, la dem føler at de kan åpne opp nesten alt; en mann med en stor sans for humor oppfordrer kvinne å være trygg.


Generelt, menn med en sans for humor har så mye spunk i livet. Ikke bare kan de kommer opp med en spøk unrehearsed, men også kan ta en spøk.


Her er måter å skjerpe og forbedre din sans for humor:


1. Oppmuntre et miljø av latter og humor i forholdet som du har ved å konsentrere seg om den komiske eller morsomt siden av ting og glede i latter som de bringe til tankene. Deretter vil du snart begynne å se humoren i ting du gjør, inkludert problemer som kan komme og håndtere dem uten stress i forholdet.


2. Når du føler at du ikke Le som mye, og du føler at du bør rette dette, Knytt deg selv med morsomme kjærlig og humoristiske mennesker. Prøv å gå til lykkelig steder, og du og partneren din kan engasjere seg i moro og livlige aktiviteter.


3. Prøv ler på deg selv og på situasjoner rundt deg. Mange individer er ikke i stand til å le fordi de er usikre på seg selv og på grunn av personlig frykt. Ofte, er de redd for å se dum foran andre og gi inntrykk av å være tåpelig, ifølge psykiatere. Det er viktig for å bli bevisst at alle mennesker gjøre eller begår feil og det er når du setter opp en hyggelig latter kan gjøre slike feil vises menneskelig.


4. Les på humoristiske bøker og samle rent vitser. Så når behovet oppstår, er det alltid en spøk som er klar til å lette opp en annen dag!


5. Slik som å nøytralisere uenighet i forholdet ditt, kan du bruke humor. Når ting i ditt forhold blir uptight, kan "selvtillit deprecating humor" lette ting. "Selvironiske humor" oppfordrer ydmykhet og fostrer mot, måtte ta av masken at en bærer når usikre og avdekker ens svakhet til hans partner.


Har sans for humor i ditt forhold vil legge så mye krydder, hjelpe det bli givende og kan hjelpe begge partnere se livet i et annet perspektiv. En mer bekymringsløs, munter og positiv relasjon vil lykkes som et resultat av en lykkelig disposisjon mellom par.

No comments:

Post a Comment