Saturday, October 6, 2012

Er du desperat hittil en jente?

Ikke Vær! Å finne riktig jenta for du hittil tar mye tillit, ærlighet og tid. Et godt sted å begynne er å besøke steder hvor plasserer en masse folk henge ut, på samme tid, at du elsker slik at du både har en ting til felles. Hvis du elsker kaffe skal butikker eller går til klubbene på fredag kveld, deretter se etter henne det. Det er viktig å møte en jente som gjør ting som er lik ting som du gjør.


En effektiv og interessant måte å møte en jente er gjennom online matchmakers. Disse matchmaker områder vil hjelpe deg slik at du kan finne den rette jenta for deg. Her kan du lese om sine personligheter og egenskaper som du kan snakke med dem og se sine bilder. Kontroller at du tar tid å vite jenta godt før du inviterer, og møte med henne på en dato.


Hvis møte jenter online ikke er din "kopp te" kan du møte jenter på sosiale sammenkomster, partier, klubber, disco eller gym. Du kan også organisere et enkelt parti og la vennene jente å medbringe sine venner. For mer jenter som du møter, du har flere muligheter til å møte spesielle jenta for deg. Bare husk på at du ikke vil møte henne bare ved å bo hjemme. Du har å gå ut og se etter henne med bevisst innsats og et veldig oppmerksom sinn.


Og når du finner henne, selv om det er en god ting å vise tiltrekning og interesse, aldri over gjøre det. aldri fortelle henne ting som vil gjøre henne kjøre fra deg.


Husk ikke å spørre jenta gang for en dato; spør henne for tidlig kan skremme henne av. I stedet være casual og vennlige; komme til henne et skritt om gangen, før du bestemmer deg til dags dato henne. Ringe henne slik at du både kan ha en samtale, og du vil finne noen ting om henne. Deretter når du føler at tiden er riktig, og at du liker henne nok til å tilbringe en kveld med henne, så gå og spørre.


Gratulerer! Nå er du klar for en dato (i tilfelle hun svarte ja). Her er retningslinjer om hva du kan gjøre:


1. Tilbringe kvelden på et sted du vet hun elsker. Siden du allerede vet hva henne "liker" er under samtalene telefonen, så vil du har en idé hvor å bringe henne. Også være sikker på at du liker stedet; Dette vil være ikke noe problem, siden du møtte henne i et sted at du både liker å gå.


2. Kle deg riktig. Dette betyr dressing for anledningen, og til stedet; kjole som du utseendet godt. Ta ekstra innsats, slik at du er godt preparerte (barbert, lukter fin, nystekte ironed klær og ren sko). Husk dette er din første dato og du har å sette på at god og varig inntrykk på henne.


3. Slappe av og være deg selv. Ikke Legg for mye tanke på om hun liker du eller ikke. Det faktum at hun sa ja for denne datoen betyr at hun liker deg. Når du er avslappet, kan du snakke godt og gjør henne på er også.


4. Vær høflig og høflig. Vær forsiktig med ting du sier og gjør som frekk kommentarer eller engstelig atferd er ubehagelig, og kan støte henne. Være hensynsfull og respektfull; Når du røyker, spørre henne først.


5. Lytt. På et tidspunkt, kan du la henne gjøre snakker, og bare lytte attentively. Ved å lytte fortsetter samtalen å flyte. Mens det er godt å stille henne spørsmål slik at du kan bli kjent med henne, Vær forsiktig med dine spørsmål og unngå personlige avhør.


6. Vær forsiktig når du velger maten. Lær hva hennes favoritter er fra din telefonsamtaler. På samme måte nøye velge en meny som ikke er rotete å spise.


7. Aldri få full. Det er ingenting ydmykende deretter å ha en drunken dato.


8. Aldri snakke om dine tidligere forhold. Husk, kvinnen du liker er med deg nå og en potensiell alvorlig relasjon for hånden. Glem fortiden.


9. Ende rettigheten dato, ikke bli altfor pushy. Vurdere situasjonen. Når du føler at du begge hadde en god tid og du liker henne, gjøre en klem eller et kort kyss. Ikke gå utover. Dette vil bare sende ut feil tegn, signalisering til henne at du er veldig fortvilet eller at du er bare ut for sex. Glem ikke å takke henne og fortelle henne at du hadde en flott.


Så ikke bli desperat. Det er mange kvinner der ute, og hvis du ikke vil finne dem, sjansene er, de vil finne deg! Det bare være tålmodig!

No comments:

Post a Comment