Tuesday, October 9, 2012

Hvordan å spørre ut en sjenert kvinne

Dating kan være en av de mest berømte hendelsene i en persons liv. Det er det punktet i tiden hvor en mann og en kvinne kommer til å bli kjent med hverandre og Oppdag hverandres svakheter og styrker.


Faktisk avslørte noen studier at dating, som til slutt fører til en relasjon, gjør folk føler seg bedre og i god helse enn de som foretrukket å være enkelt. Det er derfor nesten 90% av den voksne befolkningen i USA er allerede gift, med 10 prosent planlegger å gifte seg med en dag.


Men selv om de fleste ville heller engasjere seg i dating og ønsker å gifte seg med en dag, betyr dette ikke nødvendigvis at dating kan være svært enkelt. Sannheten er dating kan være veldig vanskelig spesielt for de som ikke vet den rette strategien i ber kvinner ut.


Følgelig hevder de fleste menn at de har en hard tid ber sjenert kvinner ut. Dette er fordi sjenert kvinner er redde for konsekvenser som kan skje under deres dato. Problemet med de fleste sjenert folk er at de har høyere forventninger på å finne den rette personen; herav, de frykter at personen ikke er ennå den og at datoen bare kan bli en katastrofe.


Videre kunne socialization for hver sjenert kvinne være en katastrofe for henne. Bare risting hender eller bare overfor sine dato er allerede vanskelig for dem.


Så for de som ønsker å spørre sjenert kvinner ut, er det viktig å huske om de vanlige egenskapene at disse typer personlighet utstillingen. Her er en liste over noen tips som du bør huske:


1. Prøv å vite årsakene til sin skyhet


Hvis du kjenner personlig personen, ville det være bedre å gjøre noen undersøkelser fra hennes venner eller andre bekjentskap mulig årsak til sin skyhet. På denne måten, vil du kunne planlegge de aktuelle handlingene for å håndtere henne riktig.


Det er noen kvinner som er bare sjenert fordi de ikke vet den andre personen for godt, men når de får lang med hverandre, hennes skyhet til slutt toner.


2. Singel trinn reisen er mye foretrukket


Problemet med de fleste sjenert kvinner er at det er vanskelig å la dem åpne opp og løsne litt. Dette er noen ganger assosiert med det faktum at sjenert kvinner er redd for å møte folk hvem de ikke vet veldig bra.


Derfor er en god måte å løse dette problemet å prøve å komme nær personen først. Men betyr det ikke nødvendigvis at når du er kjent med henne, det ville være lettere for henne til å åpne opp umiddelbart. Poenget her er at tiden vil vise når sjenert person vil åpne opp og avsløre noe om hennes liv. Så den beste måten er å fortsette å gjøre henne føler deg komfortabel og imponere henne ved å være pålitelig og noen hun kan stole på med.


3. Hør godt


De fleste sjenert kvinner er igangsatt for å føle deg rolig når de vet at personen de snakker med lytter til hva de har å si attentively. Derfor er det viktig å lytte til alle hennes valpen, hennes inhibitions, hennes erfaringer og gjøre henne føler at uansett hva hun har å si, du kan forstå.


Poenget her er at folk elsker å snakke om seg selv, slik at når en sjenert kvinne har allerede startet snakker, den beste måten å få hennes oppmerksomhet er å lytte til hennes første.


4. Få samtalen gående ved empathizing med henne


Det ville være bedre hvis du kan vise din empati ved å fortelle henne med dine egne erfaringer, frykt og inhibitions. På denne måten, vil sjenert kvinner kunne forholde seg til deg, derav, de ville være mer rolig.


5. Prøv å være subtile hele tiden


Hvis du tror at du kan aldri starte henne til å åpne opp, ikke være pushy og press henne til å gjøre noe hun ikke føles lyst til å gjøre. Det vil bare gjøre sakene enda verre.


Alle disse er kokt ned til det faktum at håndtere sjenert kvinner er aldri lett, men det er ikke så komplisert i det hele tatt. Det er bare viktige ting du bør vurdere å ta personens personlighet hele tiden. Prøv å vurdere hennes følelser og valpen.


Da hun vet du er noen hun kan snakke med, og du kan bli med uten frykt for noe, sjanser er, både av du er på vei til en flott og forhåpentligvis varig forhold.

No comments:

Post a Comment