Wednesday, October 17, 2012

Hvor ofte bør du kaller en kvinne?

Vi vet alle at kommunikasjon er nøkkelen til et sunt forhold. Hva noen menn kunne ikke realisere er betydningen av telefonsamtaler. Hvor ofte du vil kalle en kjæreste? Ved å kalle en jente? Hvor ofte du vil returnere en jente samtaler?


Den telefon-et mirakel av den moderne tid, slik at kommunikasjon gjennom lange avstander. Selv om dette rart-verktøyet har vært en av mannens viktigste eiendeler gjennom menneskets historie, har det også vært kilden til noen av menneskets største dilemmaer og mange en hodepine, spesielt knyttet til jenter. Dette dilemmaet er bare forverret av advent av svare tjenester, oppringer-spor og andre suchlike enheter.


Vite når og hvor ofte du vil ringe er noe hver fyr bør vite hvis han ønsker å mestre kunsten av telekommunikasjon med rettferdig sex. Tross alt, kan denne kunnskapen virkelig gjøre eller bryte et forhold selv før det har faktisk begynt.


Ringer for første gang


Slik at du møter jenta i drømmene dine i en klubb en natt. Du liksom bygge opp mot til å snakke med henne og BAM!, umiddelbar forbindelse. Interessant samtale deretter følger. Hun faktisk ler på ditt vitser, og lurer på underverker, hun gir ut hennes telefonnummer.


Så, mission accomplished, høyre? Feil. Beklager sønn, men dette slaget har knapt nettopp begynt. Det første kallet er ofte den mest skremmende, og fører menn mest agiterte problemene. I utgangspunktet skru dette kan bety klipping vingene av en muligens vakre forholdet før det har en sjanse til å ta fly.


Timing er alt


Pass på at du ikke hoppe pistolen. Det er viktig å tid det første kallet riktig for maksimal effekt. Ringer for tidlig for å spørre en jente ut kan gi inntrykk av å være for ivrig. Rundt tre dager er en rikelig ventetid. "Hæ? Hvem er dette igjen?" Vente for lang tid kan være like ille. Ingenting er verre enn å bli glemt. Det er viktig ikke å vente lenger enn en uke å unngå en muligens pinlig samtale.


Så nå har du endelig fikk en kjæreste. Du har datet en stund. Telekommunikasjon er fortsatt en viktig del av forholdet.


Her er noen ting å huske:


Først og fremst når du sier du skal ringe henne, ringe henne. Ikke ringer når hun forventer en kan få henne til å tenke dine intensjoner. Dette kan føre kjæresten å tenke du ikke er egentlig inn i den. Hun kunne selv begynne å se andre steder for litt øm kjærlig omsorg.


Unngå kall under arbeid. Innimellom når du har er en gyldig grunn OK, men for mye kan være distraherende for henne.


Planlegge samtalen etter arbeidstid. Selv om du ikke har noe å gjøre hele dagen, trenger hun ikke å vite at. Det er viktig å gi inntrykk av å ha en opptatt begivenhetsrik oppvekst. Selvfølgelig, er det enda bedre hvis du faktisk har en. Også, er det best å ringe i midten av uken hvis du skal be henne ut for helgen. Dette vil gi rikelig med tid til å forberede for mulig rendezvous.


Etter å ha forlatt en melding, er alt som er igjen å vente på en retur samtale. Dager senere, kan det være mulig at hun ikke ringer tilbake? Nei, det er ikke mulig. Meldingen må ha gått seg vill, rett? Vel, hvis meldingen ble overlatt til noen andre, er det en relativt god sjanse for at hun ikke får det. Så gjerne ringe tilbake etter en dag. Hvis det er igjen til en slags svartjeneste, er sjansene hun mottok den, og bare ikke ønsker å ringe tilbake.


Hvis hun forlater en melding, kan du vente en dag å ringe tilbake for ikke for å synes å være på henne hver beck og ringe. Unntak gjelder når meldingen går sted langs linjene av "Hjelp, mitt hus er i brann!"


Hvis du finner deg selv geografisk fra hverandre for en tid, trenger du ikke å nødvendigvis bombardere henne med telefonsamtaler. Bare sørg for at du kan ringe er meningsfylt. Du kan også sende en personlig gave eller kort bare for å minne henne av dere.


Generelt kan ikke du ringe kjæresten din altfor ofte med mindre selvfølgelig hun er å finne grunner til å kutte samtalen kort. Dette er et tegn på at hun viser spor av kvelning. Tre ganger om dagen bare for å si Hallå er litt mye.


Som er med de andre viktige tingene i livet, når det gjelder å ringe kjæresten din, er det kvalitet og ikke antallet som betyr mest. Og fremfor alt, ikke glem å ringe når du sier du vil.

No comments:

Post a Comment