Wednesday, October 31, 2012

8 Typer kvinner å unngå Dating

En fersk undersøkelse viste at to av femti prosent av menn dato for intimitet. Menn er ute etter at "noen" å få romantisk involvert med og en potensiell kompis for livet.


Det er kvinner som en mann bør unngå dating. Her er tegn å se opp for:


1. Det altfor feministisk. Denne typen kvinne forutsetter og mener mannen er årsaken til alle smertene og lidelsene til et samfunn. Det er hennes sterk tro på at kvinner er mye mer intelligent enn menn, og er i stand til å gjøre ting "riktig måte".


Menn ville ikke ønsker å tilbringe litt tid med disse typer kvinner, noe som vil gjøre en mann vil alltid være negativ til dem. De kan aldri være fornøyd med en mann.


2. Material girl. Hun er bare etter pengene! Disse typer av kvinner er "høy vedlikehold". De ikke bare forvente, men ofte krever at en mann skal finansiere alle hennes luksus i livet. Til henne har mannen ansvaret for å betale for middager, drinker, turer, smykker, blomster etc. mens hun føler absolutt tvang eller skyld til å gjengjelde.


Enkelt sagt, er hun en prostituert i forkledning. Hun er en grådig person, som har ingen oppfatning av andres følelser og hennes eneste bekymring er å oppnå og få ting som hun ønsker. Aldri bli lurt; noen synes å være virkelig hyggelig først, før de visste at du ville gjøre noe for dem. Deretter ber om materielle ting starter!


3. Håpløs romantiker. Disse kvinnene lever inne i en perfekt verden av romantikk i romaner, hvor kjærlighet og relasjoner er perfekt og hennes natt og skinnende rustning ville alltid komme, og de vil leve lykkelig noensinne etter.
Hun har alltid vært bortskjemt av henne, og dermed regnes som en "prinsesse", har ingen anelse hva det virkelige liv er. Hun vil forvente at mannen å ta vare på henne hele tiden og at gis alle sine ønsker; Hvis ikke, hun kan vise seg for å være en skrikende nag.


4. Sint jente. I likhet med feministiske, hun faktisk hater menn. De ser ofte på menn regnskap en lang liste over alle urettferdighet og overtredelser av hvert fyr som de delte et forhold til. Til henne er alle menn "frysninger", "griser." og jerks. Disse kvinnene har kokende raseri på menn som kan, til enhver tid eksplodere.


5. Den usikre Miss. De vil synes å være veldig hyggelig, kjærlig og imøtekommende på første, behandling av menn godt. Senere, når alle hennes innerste usikkerhet går opp overflaten, kan hun være annoyingly ringe mannen hun dater minst ti ganger om dagen, spørre hvor er du, eller at hun bare savnet din stemme.


Denne kvinnen krever hyppig og vedvarende oppmuntring at du elsker henne, og du finner henne attraktive; på grunn av denne usikkerhet, hun bekymrer kontinuerlig hennes hår, sminke, klær osv. Hun kan være klengete, trenger konstant oppmerksomhet og piner innstendig du med hennes tanker som du vil la henne snart hvis du finner noen bedre.


6. Den abstrakte eller unnvikende typen. Hun er romantisk, men med en mystisk mørke side. Hun har vært skadet i forbi relasjoner og har ikke gått over. Disse dårlige erfaringer kjøre henne å ubevisst Hold vei fra eller skade hennes nye forhold.


Hun vil være veldig frustrerende å håndtere, som først, vil hun vise mye av interesse med mannen, men kjører bort veldig fort; Hun vil gjenta denne syklusen igjen og igjen. Hun vil dato og flørte med mannen, men vil insistere på at de begge forblir som venner.


7. Desperat Miss. Hun er desperat etter å gifte seg. Hun velger ikke selv å vite mannen; hun ønsker bare å fange ham og bringe ham til nærmeste alteret!


8. Den kontrollerende typen. Hun kan være veldig ekkel på en veldig subtil måte, men når de får sjansen, vil direkte hver fase av en manns liv. Hun vil alltid ha en "si" om hva de mann bærer, der må mannen gå, Hvem bør mannen snakke med, som kan en mann har som venner, hva en mann kan og ikke kan spise; som i alt! Mannen kan ikke insisterer på sine egne rettigheter eller ellers, det vil være ingen sex, mye ropte, skrek, pouting og alt bare så mannen vil gi.


Til alle mennesker, forsiktig!

No comments:

Post a Comment