Thursday, November 1, 2012

Første dato samtaler som får du andre datoer

Første dato samtaler er som fin åpningslinjene i en bok...


.. .their eneste formål er å få deg til å lese den neste linjen.


Eller i tilfelle av dating, hele grunn for å skape gode første date samtaler er å får du den andre datoen. Eller i det minste til stadiet der det er du (og ikke dem) å velge hvis du vil gå på en ny dato.


Så hvordan kan du lage flott første date samtaler som nesten garantere deg en ny dato?


1. Praksisen
2. Store spørsmål
3. Kjenn dine mål


PRAKTISERE DINE FØRSTE DATO-SAMTALER


Vel, gjelder dette for noen av din dating samtaler virkelig. Men det er det viktigste på en første dato samtale, fordi det er den der du føler mest press for å 'utføre'.


Som enhver presset situasjon, hvis du ikke har praktisert nok opp foran, er det mer sannsynlig å knekke under press! (Dating er mye tøffere enn noen ville har du mene.)


Så ikke lete rundt på nettet for 101 great spørsmål å stille, 1001 vittig conversational openers eller 1,1 millioner ting å si til din dato for å få dem på en ny dato.


nei. Bare ta 1 ting. Og praksis det. Før du mestrer det.


Så ta det neste tingen, og praksis som. Før du mestrer det.


De hadde rett da de sa at øvelse gjør mester!


Å være gode til dating samtale er en ferdighet. Og den største grunnen de fleste mennesker ikke klarer å få god til det er fordi de får overveldet med alt de trenger å gjøre. Så glem om å mestre alt på en gang. Bare Velg en ting, og praktisere det før det er helt naturlig for deg. Deretter gå videre til neste.


HVA DU SKAL ØVE DEG FØRST? FLOTT SPØRSMÅL


Store spørsmål er grunnlaget for alle gode dating samtaler. Hvis du mestrer et par gode spørsmål, så er resten av samtalen sannsynlig å flyte så mye mer jevnt.


hvorfor? Fordi spørsmål er hvordan du styre noen samtale. Og et stort spørsmål fører til en lengre, mer interessant, mer morsom samtale.


Så hva er noen gode spørsmål å spørre? Her er fem. Husk, jeg ønsker ikke å overvelde deg med hundrevis – fordi praktisere en, og mestre det er viktigere enn å ha hundrevis til din disposisjon.


Så etter din første gangs introduksjon og småprat, skifte gir med disse spørsmålene...


1. Så fortell meg, hva du liker å gjøre på fritiden?
2. Hva er det om at du elsker så mye?
3. Jeg var ute i dag på jakt etter en ferie å gå på i år, men jeg er virkelig stuss på hvor du skal dra. Hva er den beste ferien du har vært på?
4. Har du sett noen gode filmer nylig?
5. Hva er din favoritt TV-programmer i øyeblikket?


Husk, plukke 1 og praksis. Du kan øve disse med venner, med kolleger, med familien. Ikke vent for neste første dato for å få litt øvelse i.


VITE MÅLET DITT


Til slutt er målet ditt å få muligheten til en ny dato. Men hvordan?


Vel, hva ville gjøre du ønsker å gå ut med personen som sitter over fra du? La oss godta at du fancy dem fysisk fordi du kommer på en date med dem. Hva må skje på denne datoen å gjøre du tror, 'Ja, jeg virkelig ønsker å gå ut på en annen dato med seg.'


Svaret?


Du hadde en flott tid sammen.


Hvis din partner finner du attraktive og de hadde en flott tid med deg, vil de definitivt som andre datoen. Så er din virkelig målet å sikre de har en flott tid på din første date.


For å gjøre det fra en conversational synspunkt trenger du å sikre at de er snakkende om og re-leve erfaringer som de har hatt i siste. Fordi når vi snakker om ting vi har hatt, sammenlikne vi de gode følelsene.


Strengen sammen en hel haug med spørsmål som gjør din partner gjennoppleve gode følelser og ved slutten av datoen, vil de være føle fantastisk og visste de hadde en god tid!


Ta en rask titt tilbake til disse spørsmålene i den siste delen. Hver og en av dem er laget for å få partneren din til å re-opplevelse-ting som de elsker å gjøre. Ting som gjør dem føler bra.


Så er reell conversational målet ditt å gjøre dem oppleve gode følelser når de er med deg. Den enkleste måten å gjøre det er å spørre dem på en måte som gjør dem finne ting de har likte å gjøre.


HVA BLIR DET NESTE?


Første dato samtaler er som alle andre dating samtaler-pleier bare du å legge mer press på deg selv fordi du føler at det er mer på spill hvis du ikke gjør et godt førsteinntrykk.


Du trenger å vite at samtalen er en kritisk del av å få andre datoer. Den gode nyheten er at samtalen er en ferdighet som kan læres. Følg de første retningslinjene i denne artikkelen, og du har gjort en forrykende start.

No comments:

Post a Comment