Monday, November 19, 2012

Hvordan stille servitør-Out

Hvis en person er tiltrukket av en servitør og ønsker å spørre henne om hun vil gå ut på en dato, må du huske at manager ikke er rundt. Det er helt opp til personen på hvordan han vil tilnærming servitøren. Det er tilfeller der servitrisen kan være opptatt på hennes arbeid. De personene som ønsker å date en servitør kan finne det vanskelig å overbevise jenta på grunn av den hektiske timeplanen som en servitør har.


Spør servitøren ut for en dato kan gi vedkommende en hard tid. Hun kan være lurt å komme, men hun kan ikke ha tid for datoer. Her er noen måter som kan minske trykket i spørre ut servitør ut for en dato:


1. En person kan få telefonnummeret til servitør. Be om hennes hjemme telefonnummer eller få restaurantens nummer. Muligheten til å kalle henne først, enn invitere henne personlig kan være et godt alternativ i ber henne ut. Før forlate restauranten Sørg for å be henne på hva hun vil være hjemme, dette vil gi personen idé om hva som er den perfekte tid for å ringe servitøren.


2. Personen kan prøve å ringe nummeret av servitøren. Han må være sikker på at servitør ville være på hennes hus før du kaller henne. Holde deg rolig og bestå. Hun kan være litt spent for hvis hun vil legge merke til at personen ringer henne føles litt press. Spør henne på telefon hvis hun ønsker å gå ut med ham for en dato. Hvis hun avslår invitasjonen, gjør ikke føler dårlig det kan være andre grunner til hvorfor hun ikke kunne komme på datoen.


3. Spør henne igjen om hun ville være tilgjengelig på et annet tidspunkt. Han burde ha en plan sett, Når servitøren har blitt enige om å komme på en annen tidsplan. Personen bør fortelle servitøren hva hans planer er for datoen. Han bør informere henne på hvilken tid hun vil bli plukket opp og spør henne på hvor mye tid hun vil være utlån på datoen slik at han kan ha en idé om hvordan han vil maksimere sin tid på datoen.


4. Hvis telefonen taktikk ikke fungerer, er det mer tilrådelig at personen skal ha mot til å invitere servitrisen personlig. Det er en bedre adgang å spørre servitrisen ansikt til ansikt. Det anbefales at personen introduserer seg selv først. Han kan fortelle servitrisen at han er en vanlig kunde på restauranten hun er serverer. Servitrisen bør ha en idé om personen som spør henne ut.


5. Han bør tilnærming servitrisen med selvtillit. Han må være sikker på seg selv at han ser presentabel og nydelig når han spør jenta for en dato med ham. En fin og anstendig tilnærming med en riktig antrekk ville bare være nok til å overbevise henne. Han kunne gjøre servitør være imponert på måten han nærmet seg henne, og det kunne lage henne si "Ja" på invitasjonen.


6. Hvis planen av datoen allerede er angitt, må han å sørge for at han kaller henne tilbake for å bekrefte hvis hun vil komme for datoen. Hvis alt er allerede klart mellom dem begge, bør mannen komme i tide for datoen.


7. Mannen skal observere ridderlig atferd når dating. Være en gentleman og observere god oppførsel mot en jente på en date. Selv uten å spørre, bør personen være klar over behovene hennes dato. Han bør ta initiativ til å åpne dørene for henne og skyv stolen før hun sitter.


8. En mann bør også ta sjansen bedre kjent med henne. Han kan stille spørsmål om alt som han ønsker å vite. Pikene elske å fortelle historier om seg selv. Han bør ta deg tid til å lytte og vurdere om servitrisen personlighet er kompatibel med sin. Han kan prøve å evaluere personlighet av servitøren hvis han hadde invitere henne igjen. Hvis det er kjemi mellom to, kan de bare ende opp med å bli elskere etter deres andre dato.


Spør en servitør ut til middag ikke er vanskelig så lenge hun er gratis med hennes timeplan. Det er ingenting galt i å prøve å overbevise en jente ut på en date. En servitør, akkurat som alle andre jente ønsker å bli behandlet rettferdig. Det er bare rett at de bør gis riktig behandling og oppmerksomhet.

No comments:

Post a Comment