Saturday, November 24, 2012

Tradisjonelle Dating og Internett Dating - fordeler og ulemper

Hvis du er for tiden singel, og du vil posisjonere deg for dating krets, må du først reflektere over hva slags dating du foretrekker å forsøke. I denne moderne og teknologiske tidsalder er det to stiler av dating for å velge mellom. Tradisjonelle dating og Internett dating.


Hva gjør online dating og tradisjonelle dating har å tilby?
1) Hvis du er vellykket i å fange lovende datoer på en praksis basis, kanskje utnytte en tradisjonell dating tilnærming, må du ikke å prøve online dating. Hvis du ofte har problemer med å få en dato i sanntid, kan du imidlertid finne suksess ved hjelp av en Internett dating tjeneste.


2) Tid er edle. Fleste av single mennesker vurdere deres tid til å være svært verdifullt. Hvis en travle og stressende hverdag fanger du, vil du ikke har mye tid til å gå ut å sosiale arrangementer og møte nye mennesker. Internett dating sparer du tid og energi ved å tjene som et filter før du selv møte noen direkte.


3) Problemer med plasseringen. Plasseringen vil aldri bli en komplikasjon for tradisjonelle dating, fordi mesteparten av tiden, du bli kjent med daten din på fester, sosiale arrangementer og andre aktiviteter over hele byen. Selv om Internett-dating gir deg sjansen til å møte opp med nye personer fra alle deler av verden, det kan være en problemfri prøver å få deg og din dato sammen, spesielt når både av du er plassert på motsatte sider av planeten.


4) En blind date fra helvete. Har din venner, når som helst, forsøkte å sette deg opp på en dato som du hadde ingen hint eller anelse hvem personen var? Hvis du er nummerert sammen med mange andre hvem motviljen denne formen for tradisjonelle dating, ville du sikkert sette pris på ved hjelp av en online dating tjeneste. Ved hjelp av Internett har du muligheten til å bli kjent med noen før møte dem ansikt til ansikt. Ved å bli kjent med din date forhånd, du ville være i stand til å fastslå sannsynligheten for en jevn dialog og kompatibilitet når du gjør kontakt med personen.


5) Oppdager partneren din drøm. Normalt, når du møter en person i en bar, fest eller sosial begivenhet, er den viktigste funksjonen som tiltrekker deg til dem deres fysiske egenskaper. Du kan ikke vite sin plass av fødsel, deres mål i livet eller personlighet på den første introduksjonen. Internett dating, har du det privilegium å søke etter troverdig og pålitelige datoer som har samme interesse, religion, plasseringen, temperament og situasjon som deg selv. Det er større mulighet for at du vil finne at spesielle kompis som ville utfylle du mest for en levetid.


6) Kostnadseffektivt. I motsetning til møte din dato for en middag måltid eller kaffe te utflukt, kan online dating være mer kostnadseffektivt enn tradisjonelle dating. Men gjør noen feilen å tilbringe for mye tid på lang avstand telefonsamtaler som også kan bli svært kostbart for disse praktiserende Internett dating eller tradisjonelle dating.


I stilen av dating du avgjøre er mer hensiktsmessig for deg, alltid være forsiktige i å gi ut personlig og privat informasjon til en person som, i all ærlighet, er fortsatt en fremmed. Være sikker på at din dato er genuint trygt og greit. Han kan enten være personen av drømmene dine - eller verste mareritt og fienden.

No comments:

Post a Comment