Friday, November 2, 2012

Online Dating er det fortsatt bare For Geeks?

Vi se TV-reklamer og få e-post hele tiden om online dating. Men hva nøyaktig er involvert i online dating, og som den slags ting? Er det noe jeg ønsker å gjøre? Er det bare computer geeks møte andre computer geeks? Hva er noen av tingene jeg trenger å være klar over før du prøver online dating?


I denne artikkelen, vil jeg prøve å svare på noen av disse spørsmålene for deg. Jeg er ikke fremme en bestemt online dating tjeneste eller selv online dating generelt. Men tror jeg folk vil vite litt mer om hva online dating er og hva de trenger å være klar over, og pass på hvis de velger å delta i online dating.


En av de ting folk trenger å vurdere, om de møte noen i et chatterom, et forum, eller i en online dating nettsiden, er at en person personlighet online i de fleste tilfeller ikke er lik at av deres personlighet når du møte dem i person. De kan være veldig sjenert online, men ikke i person, og vice versa, som er det mer sannsynlig av to.


Folk pleier å være mer sløv, utgående og snakkesalig online på grunn av flere grunner. De på nettet har en buffersone mellom seg selv og du. Noen ganger som gjør dem føler seg mer komfortable enn de ville være hvis du sitter foran seg. Folk pleier også å være modigere nettet enn frakoblet av samme grunn.


En ting å være oppmerksom på er at mennesker også har tendens til skrøne mer online enn de kunne komme unna med i person. De kan fortelle deg om de ser ut som Tom Cruise eller Jessica Simpson. Og det er bare gutta. De kan også bruke en annens bilde i stedet for sine egne.


Før møte noen i person som du møtte på Internett eller på en Online Dating tjeneste, må du vite alt du kan om dem. Spesielt for deg jenter og kvinner som er der ute på jakt for å bruke en online dating tjeneste.


Dessverre finnes menn der ute som vil dra nytte av du, og selv de som kan forårsake skade. Hvis du planlegger på å møte en mann eller en gutt i person, du trenger å la flere av vennene dine vet hvor du skal møte ham, som han er, og så mye informasjon du kan gi dem. Hvis du kan ta en venn med deg, det er enda bedre. Alltid møtes i en svært offentlig sted, og ikke gå overalt for å være alene med dem før du vite mye mer om dem.


Husk, du kan ha likt deres online-personlighet, men i person kan du ikke liker dem i det hele tatt. Som ikke bare har å gjøre med utseende. Det kan dreie seg om deres personlighet. Men hvis de ikke ser ut som eller er ikke samme person på bildene de sendte deg, la umiddelbart. De har allerede startet ved å lyve for deg, så det ikke kommer til å bli bedre derfra.


Jeg ønsker ikke å skremme noen, fordi online dating kan være en fin måte å møte mennesker og starte dating. Du kan selv finne ekte kjærlighet. Jeg vil bare du skal være forsiktig.


Mange mennesker har selv giftet seg med personen de har møtt gjennom online dating nettsteder. Det kan være en stor opplevelse idet lang idet du går inn med begge øynene åpne og realisere du vil møte alle typer, akkurat som du gjør i hverdagen.


Det var en tid når online dating ble ansett å være for geeks som ikke kunne få en date noe annet sted. Som ikke har vært sant i lang tid hvis det noen gang var. Nå mange profesjonelle menn og kvinner kan du bruke online dating som en måte å møte nye mennesker fordi kravene på dem fra deres yrker krever så mye av sin tid som det gir lite tid for sosialt samvær.


Andre er bare sjenert. De passerer opp muligheter til å bli kjent med folk der ute som kan være Mr. eller Mrs. Right fordi de aldri synes å gjøre sine trekk før muligheten er tapt. Online, har de ikke det samme problemet. Så for noen som er sjenert, online dating kan være en fin måte for dem å møte mennesker.


Med mange online dating-tjenester de gjør sitt beste for å sørge for at du snakker med folk som har lignende interesser. At hjelper bryte isen, men ikke bare prøve å møte folk med samme interesser. Husk det gamle ordtaket, "Motsetninger tiltrekke." Ikke anta at fordi du liker mange forskjellige ting som det ikke kan muligens fungere ut begge. Jeg vil satse du vet par som synes å være to motsatte personer, men fortsatt gjøre en flott par.


Som med noen tjeneste du kan betale for nettet, er sørge for at du arbeider med et legitimt selskap svært viktig. Mange online dating-tjenester er ute for pengene, og vil fortsette å prøve å selge deg flere og flere produktene. Innmeldingen med dem er som å bli enige om å godta alle spam mail de kan generere til deg.


Det er legitime online dating nettsteder som bare ønsker å gi en god service for en rimelig registrering avgift. Spør rundt på nettet. Finne et nettsted andre folk du kjenner anbefaler. Hvis du ikke får råd om hvilke ettall å delta, kan du søke på Internett for klager om de du vurderer. Finn ut alt du kan om dem, og gjør ditt valg.


Jeg håper denne artikkelen har hjulpet deg å lære litt mer om online dating. Imidlertid vil du aldri vite mer om det med mindre du er villig til å prøve den. Du trenger ikke å plukke noen på en online dating tjeneste, og møte dem i person. Kanskje vil du bare nyte møte dem og kommunisere med dem gjennom online dating tjeneste. Husk, du er i kontroll.

No comments:

Post a Comment